Konferensaktiviteter

Aktiviteter som stärker teamet

Höj stämningen och teamkänslan med en aktivitet. Förutom fri tillgång till utegym, vandrings- och cykelleder och bastu nere vid sjön erbjuder vi flera olika aktiviteter. Vad skulle dina medarbetare uppskatta mest?

Inomhusaktiviteter

Utmana smaklökarna, jobba med teamkänslan eller kanske stretcha ut i ett härligt yogapass. Vi har flera aktiviteter som utförs inomhus.

Aktivitet och träning

Har ni svårt att sitta still? Bra, för vi har en uppsjö av aktiviteter som garanterat kommer göra er extra hungriga till middagen.

Föreläsare och guider

Komplettera konferensen med en föreläsning eller skräddarsydd aktivitet. Våra samarbetspartners inom cykling, löpning, yoga & hälsa och ledarskap anpassar gärna sitt erbjudande efter era önskemål. Varför inte utmana kollegorna på ett gemensamt träningspass med tekniktips ute i Bauers trolska skog innan middagen?

Cyklist med cykelkläder och hjälm sitter på en cykel med en hand på styret och ler efter att ha cyklat en av Bauergårdens cykelleder.

Elna Dahlstrand | Cykling

Elna är elitcyklisten som bor bara några tramptag bort och som till vardags driver Cykellycka Event & Upplevelse. Hos oss kan du anlita Elna som föreläsare, cykelguide eller cykelinstruktör på gravel och MTB eller få hjälp med att sy ihop ett cykelträningsläger anpassat efter era behov.

Fredrik, Bauergårdens personliga tränare, sitter i skogen ett efter gruppträningspass med en konferensgrupp. Han ler och har träningskläder på sig.

Fredrik Ljunggren | Cykling, löpning & kajak

Fredrik är en entusiastisk triathlet, diplomerad löparcoach och PT med fokus på konditionsidrott och driver till vardags också Bauer Activities. Fredrik kan du anlita som föreläsare, löparcoach, cykel- eller kajakguide.

Bauergårdens yogainstruktör tittar rakt in i kameran och ler. Hon är blond, har håret uppsatt i en knut och redo att hålla i ett yogapass.

Annika Lindström | Yoga & hälsa

Annika har en bred och lång erfarenhet inom yoga, kost och hälsa och brinner verkligen för att hjälpa andra. Hon är utbildad yogainstruktör, friskvårdsterapeut, samtalsterapuet och hälsocoach samt certifierad inom taktil massage med aromaoljor. Annika kan du anlita som föreläsare, yogainstruktör eller som guide under en skogsvandring.

Bauergårdens föreläsare inom ledarskap för konferenser. Han har skägg och t-shirt och står framför en stenmur.

Tobias Sandberg | Ledarskap

Tobias är medlem i MINT, Motivational Interviewing Network of Trainers och är certifierad i DISC. Från år 2005 har han föreläst och haft utbildningar i Motiverande samtal. Sedan tio år tillbaka arbetar han heltid med att utbilda, handleda i Motiverande samtal. Utöver arbetet med Motiverande samtal arbetar han med bl.a. med utbildningar och handledning i implementering av metoder, förhållningssätt och system som ska implementeras på arbetsplatser/verksamheter, grupphandledning, ärendehandledning, kommunikationsutbildningar, ledarskapsutbildningar och utbildning och handledning i analysverktyget DISC.

Bauergårdens föreläsare inom hälsa och skogsbad. Dam med glasögon och blommig blus.

Titti Ljungdahl | Hälsa

Titti har en lång erfarenhet inom mindfulness och coaching och har ett starkt engagemang för att hjälpa andra. Hon är utbildad mindfulnessinstruktör, ledarcoach och återhämtningsterapeut. Titti kan du anlita som föreläsare, instruktör eller som guide under en skogsvandring.