Yoga på konferensen

Yogan leds av vår egen husyogi Annika Lindström på Nikali. Annika har lång erfarenhet inom kost och hälsa och brinner verkligen för att hjälpa andra. Hon är utbildad friskvårdsterapeut, yogainstruktör, hälsocoach och är certifierad inom taktil massage med aromaoljor.

Annika kan du anlita för PT-yoga, yoga i grupp, hälsocoachning, aromaterapi eller som guide för en skogspromenad i stillhetens tecken. Under sommaren håller Annika utomhusyoga som passar för alla, nybörjare som van yogi (vid dåligt dåligt väder hålls yogan inomhus).

Kontorsyoga

Är du stel och får lätt ont i rygg, nacke och axlar vid stillasittande? Idag är många av oss är framåtböjda i vår hållning under dagarna, både i arbete och i vår fritid. Arbete vid dator, telefon, bil och annat stillasittande kan ge smärta i nacke, axlar, rygg och stel i höfterna.

Kontorsyoga är uppmjukande och stärkande övningar som alla kan göra. Vi lösgör på spänningar och stärker hållningen genom lugna övningar och hjälper kroppen att varva med djupare andetag! Du får samtidigt tips på vad du kan göra i din vardag för att må bättre i din kropp. Du behöver inte vara ombytt men det är en fördel att ha mjuka kläder.

Pris exkl. moms: 2750 kr (max 20 personer). För grupper över 20 personer: 140 kr/person. Hyra av matta 15 kr.

Silent yoga

En mjuk och skön yoga som passar alla där du får uppleva hela klassen personligt guidad via trådlösa hörlurar. En kraftfull känsla av närvaro och kombinationen av yoga med hörlurar skapar en helt unik känsla.

Pris exkl. moms: 3850 kr (max 20 personer). För grupper över 20 personer: 195 kr/person. Hyra av matta 15 kr.