Mat och dryck

Njut av en rofylld måltidsupplevelse

I vår fina restaurang kan vi duka upp för cirka 90 sittande matgäster eller ett par hundra minglande gäster. De stora glasytorna skapar en härlig rymd och ger en fantastik utsikt över landskapet och sommartid kan du även njuta på någon av våra trevliga uteserveringar. 

Tänk på!

  • För att kunna erbjuda en så säker vistelse som möjligt så boka gärna bord på info@bauergarden.se eller 036-540 06
  • Att ange eventuella matavvikelser och allergier
  • Vi är en kontantfri restaurang

Menyer

Våra kockar älskar att komponera smakrika rätter och väljer med största omsorg ut råvaror, lokala då det är möjligt, och jobbar med trolska skogsinfluenser för att en Bauersk känsla. Välkommen att smaka på Småland.

Våra erbjudande

Bauerpaket

Njut av trolsk natur och vällagad mat med inslag av lokala råvaror. Ta dagen som den kommer eller välj någon av våra omtyckta aktiviteter. I alla våra Bauerpaket ingår vår stolthet Bauermenyn – en meny att uppleva.

Trådrullarpaket

Låt minnena av Trådrullartåget ta med dig på en resa från Jönköping via Gisebo och Vista kulle genom Skärstadalen till Bunn. En lokal matresa med smaker och minnen från en svunnen tid.

Hållbarhetspaketet

Med vårt hålbarhetspaket kan du njuta av det allra bästa och samtidigt bidra till en bättre omvärld. Maten du blir serverad är tillagad på ekologiska och närproducerade råvaror och vi jobbar ständigt med att utveckla vårt hållbarhetsarbete och lägger stor vikt på att kontinuerligt utbilda vår personal. Med klimatkompensationen är du med och bidrar till bland annat plantering av träd som binder koldioxid och en ökad biologisk mångfald.