Cykla med guide

Är ni erfarna cyklister eller kanske vill prova på? Hos oss kan ni cykla moutainbike, gravel eller landsväg och våra guider anpassar såväl tur som fart efter gruppen. För den som inte har en egen cykel går det att hyra av oss.

Cyklist med cykelkläder och hjälm sitter på en cykel med en hand på styret och ler efter att ha cyklat en av Bauergårdens cykelleder.

MTB eller gravel med guide

Är ni inbitna cyklister som vill slipa på tekniken, motionärer som vill ut på en skön runda eller kanske nybörjare som vill testa på? Välj mellan en tur på stig eller grusväg och ta rygg på på vår samarbetspartner, cykelguide och granne Elna Dahlstrand på Cykellycka event & upplevelse.

Kontakta oss för prisförslag.

Landsvägcyklist som cyklar mot Bauergården i Småland. Han cyklar på raksträcka genom vacker lövskog och i bakgrunden skymtar ett rött hus med vita knutar.

Landsvägscykling med guide

Med Fredrik först i klungan ger ni er ut på en tur i Smålands Toscana. Fredrik bor bara några tramptag bort och driver till vardags Bauer Activities som står bakom flera av våra pulshöjande event här på Bauergården. Fart efter kollega!

Tidsåtgång: 2 h
Pris: 1995 kr exkl. moms + 995 kr exkl. moms/extra timma

Hyra cykel

Genom vår samarbetspartner Sportson i Jönköping kan ni hyra cyklar under tiden ni är hos oss. Hör av er till oss minst tre dagar innan ankomst så hjälper vi er att hitta rätt cyklar – och ser till att de står redo när ni kommer hit!