Cykelleder för alla cyklar, nivåer & väder

Här, mitt i Smålands Toscana, finns det oändligt med vackra vägar. Ge dig ut på en kort, lång, flack, kuperad runda i strålande sol, duggregn eller mitt i vintern – ja du väljer cykel och ambitionsnivå. Fikatur eller tempopass?

Ledkarta

Alla våra leder finns samlade på Ride with GPS. Tänk på att det är många som rör sig både på och runt våra leder. Var uppmärksam på trafiken, sakta ned farten förbi våra grannar där både traktorer och djur kan komma bakom nästa krök och visa hänsyn till varandra!

Vätterbrantsleden

Vätterbrantsleden är en cykelutflyktskarta för dig som gillar att uppleva natur och kultur från cykelsadeln och går kors och tvärs inom Biosfärområdet Östra Vätterbranterna. Lederna är inte uppmärkt i naturen utan bygger på kartan i pappersform eller via appen Naturkartan Jönköping.

Bauerleden

Bauerleden är i första hand en vandringsled men där cykling är tillåten. Leden är totalt 57,7 km och går mellan Huskvarna (IKHP-stugan) och Grännaberget (Tegnértornet) och passerar precis runt husknuten här. Tänk på att cyklister och löpare har företräde.