Samarbeta inomhus

Samtliga priser är exklusive moms.

Frågesport

Alla tiders

I denna nostalgitripp kikar vi in i fyra årtionden från 70-talet fram till 2010. Lagvis får ni svara på frågor kring musik, film, sport och mycket annat. Ögonblick vi minns, TV-serier, maträtter, m.m. bjuds ni på i denna underhållande quiz som ger många härliga minnen.

Tidsåtgång: 1,5-2 h
Pris: 6-50 pers 390 kr/person (>51 pers 350 kr/person). Minimum: 6 900 kr.

 

På rätt spår

Upplägget är ungefär detsamma som i det populära tv-programmet, vi startar resan och utmaningen är att komma på vart vi är på väg. Lagvis sätts kunskaper på prov och lagandan är viktigt då man tillsammans skall svara på frågor om vårt resmål. Finns även ett upplägg på engelska – On the track.

Tidsåtgång: 1,5-2 h
Pris: 6-50 pers 390 kr/person (>51 pers 350 kr/person). Minimum: 6 900 kr.

 

Music quiz

Programledaren kommer här att ta er igenom ett antal kategorier med allt från schlager till rock i en blandad kompott. Ni ska gissa intron, musikaler och filmmusik. Lagvis sätts era kunskaper på prov i en varierad frågetävling med musik som huvudämne. Kan även genomföras på engelska.

Tidsåtgång: 0,5-1 h
Pris: 6-50 pers 390 kr/person (>51 pers 350 kr/person). Minimum: 6 900 kr.

 

Så kan det låta

I denna roliga musiktävling kommer lagen mötas i mängd olika kategorier, allt från intron, textremsor, första & sista minuten. Det gäller att ha koll på olika musikgenrer, omskrivna texter och refränger. En fartfylld och rolig aktivitet från början till slut!

Tidsåtgång: 1,5-2 h
Pris: 6-50 pers 390 kr/person (>51 pers 350 kr/person). Minimum: 6 900 kr.

Mingel- och middagsaktiviteter

Mingelaktivitet

Vår aktivitetsledare välkomnar er till mingelytan där vi byggt upp ett antal stationer med frågor. Dessa är kopplade till mat/dryck, förutom dem testar vi er känsel med blindskrift och doftsinnet utmanas när ni ska gissa kryddorna. Lagen bestämmer själva om de besöker alla stationer, eller hellre minglar och umgås. Vi samlar in protokollen, rättar och presenterar vinnande lag. Kan även genomföras på engelska.

Tidsåtgång: 1 h
Pris: 10-50 pers 250 kr/person (>51 pers 225 kr/person). Minimum: 6 900 kr.

 

Något att bita i – middagsaktivitet i flera delar

Varje bord tilldelas en surfplatta och ni skall lagvis ta er an olika kategorier mellan rätterna. Varje kategori innehåller olika moment där ni utmanas med frågor, kluriga och kreativa uppgifter men även samtalsämnen för att lära känna varandra bättre och utbyta såväl sköna historier och förhoppningsvis många skratt. Kan även genomföras på engelska. Tidsåtgången varierar beroende på middagsupplägg.

Tidsåtgång: 2-3 h
Pris: 10-50 pers 390 kr/person (>51 pers 350 kr/person). Minimum: 6 900 kr

 

Något att bita i – mingelaktivitet

Vår aktivitetsledare välkomnar er till mingelytan där ni blir indelade i lag. Varje lag tilldelas en surfplatta och ni skall lagvis ta er an olika kategorier där ni utmanas med frågor, kluriga och kreativa uppgifter men även samtalsämnen för att lära känna varandra bättre och utbyta såväl sköna historier och förhoppningsvis många skratt. Kan även genomföras på engelska.

Tidsåtgång: 1,5 h
Pris: 10-50 pers 350 kr/person (>51 pers 325 kr/person). Minimum: 6 900 kr.

Samarbete/tävling

Kampen om klockan | The clock fight

Här går det ut på att lösa utmaningen på 60 sekunder! Vi bygger upp ett antal stationer där ni lagvis möts i dueller. Laget väljer ut 1-2 lagkamrater per omgång som skall möta de övriga lagens utmanare. Det gäller att klara så många utmaningar som möjligt under en minut för att bli det segrande laget. Vem håller sina nerver i styr? Kan även genomföras på engelska.

Tidsåtgång: 1 h
Pris: 4-50 pers 375 kr/person (>51 pers 350 kr/person). Minimum: 6 900 kr.

 

Frigivningen | Escape game

Escape Game spelas i lag om ca 6 deltagare. Via en rad mer eller mindre sluga ledtrådar ges gruppen möjlighet att lösa delmoment, här gäller det att ha alla sinnen öppna! Äventyret utspelar sig på en bister, superhemlig plats någonstans under jord i norra Sverige som står inför ett direkt hot utifrån. Det är nu bråttom för deltagarna att gemensamt klara av en rad övningar för att rädda alla i gruppen och komma ut i friheten! Kan även genomföras på engelska.

Tidsåtgång: 1,5 h
Pris: 4-50 pers 390 kr/person (>51 pers 350 kr/person). Minimum: 6 900 kr.

 

Brain game

Teamwork är A & O i denna energiska, roliga och intensiva aktivitet. Lagen skall lösa ett antal uppdrag och får mer poäng ju fler de lyckas lösa inom den begränsade tiden. Allt från problemlösningar till danskoreografi. Det gäller att dela med sig av gruppens kunskaper inom laget, vilket ni får erfara när det är dags för slutprov. Glöm aldrig att den gemensamma kunskapen alltid är störst. Kan även genomföras på engelska.

Tidsåtgång: 1,5 h
Pris: 4-50 pers 390 kr/person (>51 pers 350 kr/person). Minimum: 6 900 kr.

 

Konferensgåtan | The conference mystery

Ni tävlar här lagvis mot varandra i olika delmoment. För varje vunnen gren vinner laget en bokstav, slutmomentet går ut på att lista ut vilket ord vi söker. Det är blandade utmaningar som väntar er, tankenötter ska lösas, samarbetsövningar och även lekfulla tävlingar så som charader. Kan även genomföras på engelska.

Tidsåtgång: 1,5 h
Pris: 6-50 pers 390 kr/person (>51 pers 350 kr/person). Minimum: 6 900 kr.

Grupputveckling

Dominoeffekt

Utmaningen består av att ni ska bygga varsin del i en bana, som hela gruppen sedan skall sätta samman. Målet är att förflytta en rörelse, ex. rulla en kula från start till mål, liknande en ”dominoeffekt”. Lagen får först skissa hur de ska lösa sin del på bästa och mest kreativa sätt, för att bidra till gruppens gemensamma mål. Kan även genomföras på engelska.

Tidsåtgång: 2 h
9-50 pers 550 kr /person (>51 pers 490 kr/person). Minimum: 10 000 kr.