Samarbeta utomhus

Samtliga utomhusaktiviteter kan genomföras på engelska. Alla priser är exklusive moms.

Mission Completed

Lagvis tilldelas ni ryggsäck och surfplatta och ska med hjälp av den navigera er till ett 40-tal punkter som vi placerat ut i området. Här ställs ni inför varierande uppdrag, allt från logiskt tänk, kluriga frågor och kreativa uppdrag. Vissa uppdrag kräver även att ni fotograferar eller filmar – allt för att samla så många poäng som möjligt. Akta er för tullzoner, går ni in i dessa drabbas laget av minuspoäng.

Tidsåtgång: 1,5 h
Pris: 4-50 pers 390 kr/person (>51 personer 350 kr/person). Minimum: 6 900 kr
Tillägg: Anpassad med 10 st egna frågor 4000 kr. Frågorna behöver vara oss tillhanda minst 7 dagar innan datumet för aktiviteten.

Rush hour

Tempo, tävling och vinnarskallar beskriver denna aktivitet med tre ord. Ni ska med hjälp av kartan på surfplattan navigera er runt i området för att samla så många poäng som möjligt. Det finns ett stort antal punkter där ni måste vara först fram och svara rätt för att få poäng, därefter försvinner punkter för alla lag. Det krävs kunskap och taktik för att samla flest poäng och ta hem vinsten i denna spännande aktivitet. Bra skor rekommenderas för denna aktivitet.

Tidsåtgång: 1 h.
Pris: 4-50 personer 375 kr/person (>51 personer 325 kr/person). Minimum: 6 900 kr

Slaget om skatten

Vi börjar med en auktion där lagen får buda på olika saker som senare kommer ha mer eller mindre betydelse i tävlingen. Därefter startar en mångkamp med olika samarbetsövningar där lagen som budat på ”rätt” saker får fördel i vissa grenar. Med vunna ledtrådar ska lagen sedan göra upp i kampen om skatten. Det är inte avgjort förrän locket på skattkistan öppnas och vi kan kora det vinnande laget.

Tidsåtgång: 1,5-2 h
Pris: 8-50 personer 390 kr/person (>51 personer 350 kr/person). Minimum: 6 900 kr.

Allt för laget

Allt för laget är en nervkittlande tävling i tre delar som inledningsvis utmanar det kollektiva minnet. Därefter möts lagen i en rad deltävlingar där samarbete och kommunikation är avgörande för utfallet. Aktiviteten avslutas med en final där det snabbaste laget att koppla samman ledtrådarna står som segrare.

Tidsåtgång: 1,5 h.
Pris: 8-50 personer 390 kr/person (>51 personer 350 kr/person). Minimum: 6 900 kr.

Aventispelen

Lagvis marscherar ni in till invigningen med fanor och flaggor. Efter att vi tänt elden kan spelen börja. Ni skall nu göra upp i olika grenar där ni får utmana varandra i allt från olika sportgrenar till att testa era OS-kunskaper i ett frågemoment. När delgrenarna är avklarade skall nationerna göra upp i en rafflande final för att utse vinnande lag som får mottaga medaljer och den stora äran.

Tidsåtgång: 2 h.
Pris: 30-50 personer 550 kr/person (>51 personer 490 kr/person). Minimum: 12 000 kr.

Mästarnas kamp

Här krävs kämpar glöd och fokus. Vi startar med en grundomgång, där deltagarna lagvis ställs inför olika utmaningar så som Fysisk uthållighet, Strategi och Styrka. Här krävs samarbete för att nå finalplatserna. När finalisterna är klara, ska de ställas mot varandra i ett slutgiltigt moment för att utse företagets mästare. Ombyte rekommenderas för denna aktivitet.

Tidsåtgång: 2 h.
Pris: 8-50 personer 550 kr/person (>51 personer 490 kr/person). Minimum: 12 000 kr.

Havsfejden

En lekfull mångkamp där ni lagvis möts i olika grenar med marina inslag. Det krävs samarbete och precision för att håva hem så många poäng till laget som möjligt. Vem är snabbast på knopar, placera ut sjömärken eller samarbete för att fånga upp flaskposten?

Tidsåtgång: 1,5 h.
Pris: 6-50 personer 375 kr/person (>51 personer 350 kr/person). Minimum: 6 900 kr.

Lådbilsbygge med race

Lagvis tilldelas ni en mängd olika typer av material, så som masonit- och plyfaskivor, två hjulpar och övrig utrustning samt verktyg. Ni ska nu bygga en lådbil. Det finns möjlighet att dekorera fordonen med sprayfärger och vi röstar fram den snyggaste bilen innan det är dags för tävling i den utmarkerade banan. Efter presentation av bilarna tar den utsedde föraren och ”motorerna” över i den prestigefulla kampen.

Tidsåtgång: 2,5 h.
Pris: 8-50 personer 790 kr/person (>51 personer 750 kr/person). Minimum: 12 000 kr.

Grupputveckling

Samarbete & kommunikation

Tre ord som vi lägger vikt på i denna grupputvecklingsaktivitet är Målsättning, Tillit och Kommunikation. Instruktören formulerar problemet som skall lösas och ger förutsättningarna. Gruppen planerar och talar om när de är redo att starta, efter genomförd övning reflekterar gruppen tillsammans. Vi lägger stor vikt i samtalet och drar kopplingar/ metaforer till det vardagliga arbetet. Det finns även en fortsättnings-del i flera steg. Genomförs med fördel utomhus. Kan även genomföras på engelska.

Tidsåtgång: 3 h
4-100 pers 890 kr/person.  Minimum: 15 000 kr.