Rofylld plats för kreativa konferenser

Hos oss kan ni mötas i en avskild och harmonisk miljö där ni får ro att landa och tänka nytt. Vår nyrenoverade anläggning med 27 rum (totalt 50 sängplatser) har en lyxig känsla och utanför smyger Bauers trolska naturen ända in till husknuten full med möjligheter. I köket lagar våra duktiga kockar all mat från grunden och med en stor dos av kärlek.

Våra konferenslokaler

I huvudbyggnaden har vi en stor öppen lokal med härliga glasytor och vacker panoramautsikt. Här kan vi ordna olika typer av konferenser för upp till 50 deltagare. Våra två konferensrum en trappa ned har plats för 30 respektive 15 deltagare där det större rummet har en professionell ljudanläggning och är utrustad med hörslinga.  Bastubad vid sjökanten ingår alltid i priset.

Bauerpaketet Konferens

Vårt upplevelsepaket Bauerpaketet Konferens  innehåller en spännande meny med influenser från John Bauers skogar – en matupplevelse! Under vår och sommar kan ni även boka en trolsk båttur som tar er runt i John Bauerska miljöer med mossbeklädda stenar, vattendrag och trolsk skog.

Mer om Bauerpaketet konferens!


Aktiviteter som stärker teamet

Höj stämningen och teamkänslan med en aktivitet! Förutom fri tillgång till vårt utegym och bastuhus nere vid sjön erbjuder vi flera olika aktiviteter, vad skulle dina medarbetare uppskatta mest?

Utomhusmatlagning

Cykla med guide

Baka knaprigt Grännaknäcke

Paddla kanot bland öar och näckrosor

Baka polkagris

Besök vackra Äppledalen

Trolska båtturer

Bauermysteriet

 

Guidade vandringar

 

Öl- eller äppelprovarbricka

 

Samarbeta inomhus

 

Samarbeta utomhus

 

Glassprovning Grenna Glass

 

Utomhusträning med PT-Fredrik

 

Kajak i trolsk natur

 


Bastu vid Bauers brygga

Bara ett stenkast från hotellet, precis intill strandkanten vid sjön Bunn, ligger vår sjöstuga med bastu och omklädningsrum som du som konferensgäst har fri tillgång till. Bastun är gemensam och går inte att boka.

Lilla sjöstugan

Lilla sjöstugan är ett uppehållsrum med pentry som går att hyra. Rummet ligger i samma byggnad som bastun och rymmer upp till 12 personer. Ett perfekt utrymme att hänga i mellan dopp och bastu!

Bastukorg

Förbeställ gärna vår bastukorg fylld med olika sorters ostar, marmelader och kallskuret och ta med ned till Lilla sjöstugan!

 


Föreläsare, inspiratörer och guider

Komplettera konferens med en föreläsning eller skräddarsydd aktivitet. Våra samarbetspartners verkar inom flera områden och anpassar sitt erbjudande efter just era önskemål.

Elna Dahlstrand

Cyklist, guide och bloggare

Tobias Sandberg

Personlig utveckling och ledarskap

Annika Lindström

Yoga, kost och hälsa

Fredrik Ljunggren

Triathlet, PT och föreläsare

Kajsa Granberg

Affärsutvecklare

Kika in hos oss!

Följ med på en tur runt vår vackra anläggning och den sagolika natur som omger oss.

 

Boka bord och rum på 036-540 06 eller info@bauergarden.se. Våra ställplatser är inte bokningsbara.