Evenemang - BauerGården

Evenemang

Välkommen att uppleva den sagolika miljön runt Bunn hos oss på Bauergården. Här har vi samlat allt som är på gång – i restaurangen och till skogs. Stanna och upplev den trolska platsen!

Fredagspizza | Mars

Under mars blir det pizzafredag varje vecka! Välj mellan tre rykande goda pizzor med olika topping och en tomatsås värd sitt namn. För den som hellre gillar burgare så finns även det på kvällens meny.

Boka bord eller ta med hem

Den lokala musiklunchen | 1 april

Först en välgjord & smakrik närproducerad lunch följt av fin musik à la sing-song writerstil med Henrik Johansson i Kapellet bara några meter bort. Musiktema kring det trolska, John Bauer och Ester utlovas!

Boka biljett

Midsommar på Bauergården

Njut av en midsommarafton med god mat och avkoppling nära naturen. Vi serverar lunchbuffé med klassiska midsommarrätter och senare på kvällen tänder vi grillen. .Klockan 15 .00 är det firande på festplatsen i Bunn. Välkommen att fira midsommar med oss!

 

Fira midsommar på Bauergården

Diggiloo till Gränna | 26 juli

Sveriges största sommarturné firar två decennier på vägarna, och smått ofattbara tre miljoner besökare genom åren! Så gör dig redo för ett hejdundrande jubileumskalas 2023 med extra allt och massor av överraskningar på scen.

Boka biljett & boende