Aktiviteter

Ge dig ut på slingriga stigar, oändliga grusvägar eller milslånga landsvägar till cykel eller fots. Upptäck sjön Bunn och de rofyllda kanalerna som förbinder sjöarna här eller tillåt dig att bara att vara. Naturen här har något för alla – vi lovar!

Bastu och sjöstuga

Bara ett stenkast från hotellet precis intill strandkanten ligger vår sjöstuga med bastun, omklädningsrum med dusch och wc och bokningsbart uppehållsrum. Här finns också en brygga med två stegar och liten sandstrand. Ett perfekt ställe för återhämtning i under alla årstider!

Lunch i sjöstugan
Sjöstugans lunch består av en matig soppa, hembakat bröd, bordsdryck, kaffe & kaka. Du bokar lunchen i samband med bokning av bastun.

Våra erbjudande

Cykelpaket

De trolska stråken runt sjöarna Bunn och Ören bjuder på stigar, skogsvägar och asfaltsrundor – året runt! Efter turen väntar bastu och trerättersmiddag med inslag av lokalt producerade produkter.

Kanot och vandring

Med vårt naturpaket Kanot och vandring får du njuta av det bästa här i Bunn – den magiska sjön, den trolska skogen och en trerättersmeny med inslag av lokalproducerade produkter.

Vandra John Bauerleden

Vandra John Bauerleden och njut av en lyxig hotellnatt, bastu vid sjökanten och trerätters middag. Bauerleden sträcker sig mellan Huskvarna och Gränna och bjuder på en vacker, varierande och något krävande vandring.

Att göra nära oss

Här runt Bunn finns något för alla. Vandra, paddla och cykla i Bauers trolska miljön, träna på vårt utomhusgym eller koppla av i vår underbara sjöstuga med bastu nere vid sjön. Vill du göra en lite större aktivitet har vi samlat våra allra sötaste smultronställen nedan.