Aktiviteter

Ge dig ut på slingriga stigar, oändliga grusvägar eller milslånga landsvägar till cykel eller fots. Upptäck sjön Bunn och de rofyllda kanalerna som förbinder sjöarna här eller tillåt dig att bara att vara. Naturen här har något för alla – vi lovar!

Cykling

Det finns de som påstår att naturen här är magisk och vi håller med – alla dagar året om! Utmana dig på slingriga vägar och ta höjdmeter efter meter eller rulla ut på en snäll tur och njut av varje kilometer.

Cykla i Smålands Toscana

Vandring & traillöpning

Att vandra eller springa är ett oslagbart sätt att uppleva naturen på. Här går Bauerleden runt husknuten och vi har flera egna markerade leder, korta som långa och flacka som kuperade – det finns en stig för alla!

Snirkliga stigar i trolsk miljö

Yoga & hälsa

Att naturen gör oss gott är vi de första att skriva under på. Välkommen hit och njut av skogens dofter, koppla av i bastun värme efter ett uppfriskande dopp och njut av livet i vår vackra restaurang med utsikt över Bunns ängar.

I harmoni med naturen

Paddling & simning i öppet vatten

Att John Bauer älskade paddla längs med Bunns stränder och sakta glida fram genom de sagolika kanalerna som förbinder Bunn, Ören och Kvarnsjöarna är inte svårt att förstå. Det är som kliva rakt i sagornas värld. Njut av det friska vattnet – i eller på!

Genom sagolik kanal och spegelblank sjö