Vandra & spring på naturstig

Att vandra eller springa är ett oslagbart sätt att uppleva naturen på. Här går  Bauerleden runt husknuten och vi har flera egna markerade leder, korta som långa och flacka som kuperade. Det finns en trolsk stig för alla!

Är du så där lite nyfiken av dig eller vill utveckla din löpning så har vi både guidade vandringar och löpturer med inslag av löpcoachning. När du tagit de sista stegen för dagen står bastun redo att värma stela muskler och sedan är det bara att slå sig ned i restaurangen och njuta av vällagad mat kryddad med skogens smaker.

Ledkarta

Karta över våra markerade vandrings- och cykelleder går att ladda hem här

John Bauerleden

Huskvarna-Gränna 57,7 km

Esters stråk

2,3 km

Fabrikören

5 km

Guidade vandringar

Leder i närområdet

Traillöpning

 

Bauermysteriet

Bauermysteriet är en klurig tipspromenad med ledtrådar istället för frågor ute i skogen som passar familjer (vuxna och barn över 12 år) eller grupper. Varför inte dela upp er och utmana varandra?  Ni köper ert mysterium i receptionen.

Pris: 150 kr/mysterium.


Grillplats & Bauergårdens korgar

Vår grillplats på kullen med utsikt över sjön är till för alla. Förbeställ vår trerätters som du själv tillagar över öppen eld eller be oss att packa en av våra populära korgar och ta med ut i naturen.

Läs mer om utomhusmatlagning & våra korgar


Bad, bastu & utomhusgym

Utomhusgymmet på kullen är till för att alla att använda och bara ett stenkast från hotellet intill strandkanten ligger sjöstugan med bastu, omklädningsrum med dusch och wc och uppehållsrum. Här finns också en brygga med två stegar och liten sandstrand. Bastun har du som gäst fri tillgång till och uppehållsrummet går att hyra.

Läs mer om Sjöstugan


Gruppvandringar, motionslopp & träningsläger

Vi har oftast något kul på gång när det gäller vandring och löpning. Det kan vara allt från guidade gruppvandringar, motionslopp eller träningsläger. Kika i vårt kalendarium Det här händer för vad som är på gång just nu – och haka på du med!

Till Det här händer

 

Kanot och vandring

Med vårt naturpaket Kanot och vandring får du njuta av det bästa här i Bunn – den magiska sjön och den trolska skogen.

Läs mer och boka

Boka bord och rum på 036-540 06 eller info@bauergarden.se. Våra ställplatser är inte bokningsbara.