Samarbeta utomhus

Mission Completed

Lagvis tilldelas ni ryggsäck och surfplatta och ska med hjälp av den navigera er till ett 40-tal punkter som vi placerat ut i området. Här ställs ni inför varierande uppdrag, allt från logiskt tänk, kluriga frågor och kreativa uppdrag. Vissa uppdrag kräver även att ni fotograferar eller filmar – allt för att samla så många poäng som möjligt. Akta er för tullzoner, går ni in i dessa drabbas laget av minuspoäng.

Tidsåtgång: 1,5 h
Pris: 4-50 pers 375 kr/person (>51 personer 325 kr/person). Minimum: 6 900 kr


Slaget om skatten

Vi börjar med en auktion där lagen får buda på olika saker som senare kommer ha mer eller mindre betydelse i tävlingen. Därefter startar en mångkamp med olika samarbetsövningar där lagen som budat på ”rätt” saker får fördel i vissa grenar. Med karta och vunna ledtrådar ska lagen sedan göra upp i kampen om skatten. Det är inte avgjort förrän locket på skattkistan öppnas och vi kan kora det vinnande laget.

Tidsåtgång: 2 h
Pris: 8-50 personer 375 kr/person (>51 personer 325 kr/person). Minimum: 6 900 kr.


Mästarnas kamp

Här krävs kämpar glöd och fokus. Vi startar med en grundomgång, där deltagarna lagvis ställs inför olika utmaningar så som Fysisk uthållighet, Tidsuppfattning och Styrka. Här krävs samarbete för att nå finalplatsen. Vinnande lag direktkvalificeras till final, medan resterande deltagare nu får chansen att knipa en sista finalplats i en utslagning. När finalisterna är klara, ska de ställas mot varandra i ett slutgiltigt moment för att utse företagets mästare. Ombyte rekommenderas för denna aktivitet.

Tidsåtgång: 2 h.
Pris: 8-50 personer 490 kr/person (>51 personer 390kr/person). Minimum: 10 000 kr.


Havsfejden

En lekfull mångkamp där ni lagvis möts i olika grenar med marina inslag. Det krävs samarbete och precision för att håva hem så många poäng till laget som möjligt. Vem är snabbast på knopar, placera ut sjömärken eller samarbete för att fånga upp flaskposten?

Tidsåtgång: 1,5 h.
Pris: 6-50 personer 350 kr/person (>51 personer 300 kr/person). Minimum: 6 900 kr.


Aventispelen

Lagvis marscherar ni in till invigningen med fanor och flaggor. Efter att vi svurit eden kan spelen börja. Ni skall nu göra upp i olika grenar, där ni får utmana varandra i allt från fysiska grenar till att testa era sport-kunskaper i ett frågemoment. När tävlingarna är avslutade utser vi vinnande nation som stolt får ta emot medaljer och den stora äran.

Tidsåtgång: 2 h.
Pris: 8-50 personer 490 kr/person (>51 personer 450 kr/person). Minimum: 10 000 kr.


Lådbilsbygge med race

Lagvis tilldelas ni en mängd olika typer av material, så som masonit- och plyfaskivor, två hjulpar och övrig utrustning samt verktyg. Ni ska nu bygga en lådbil. Det finns möjlighet att dekorera fordonen med sprayfärger och vi röstar fram den snyggaste bilen innan det är dags för tävling i den utmarkerade banan. Efter presentation av bilarna tar den utsedde föraren och ”motorerna” över i den prestigefulla kampen.

Tidsåtgång: 2,5 h.
Pris: 8-50 personer 690 kr/person (>51 personer 650 kr/person). Minimum: 12 000 kr


Rush hour

Här krävs tävlingsanda och ett skärpt sinne! På kartan finns 50 utmarkerade punkter, det gäller att vara först fram och dessutom svara rätt på frågan för att ta hem poängen. När ett lag tagit en punkt försvinner den från allas kartor, så det gäller att rappa på. Ombyte rekommenderas för denna aktivitet.

Tidsåtgång: 1,5 h.
Pris: 4-50 personer 375 kr/person (>51 personer 325kr/person). Minimum: 6 900 kr


Samtliga utomhusaktiviteter kan genomföras på engelska. Alla priser är exklusive moms

Boka bord och rum på 036-540 06 eller info@bauergarden.se. Våra ställplatser är inte bokningsbara.