Frågesport

Alla tiders

I denna nostalgitripp kikar vi in i fyra årtionden från 70-talet fram till 2010. Lagvis får ni svara på frågor kring musik, film, sport och mycket annat. Ögonblick vi minns, TV-serier, maträtter, m.m. bjuds ni på i denna underhållande quiz som ger många härliga minnen.

Tidsåtgång: 2 h
Pris: 6-50 pers 350 kr (>51 pers 300 kr/person). Minimum: 6 900 kr.

På rätt spår | On the track

Upplägget är ungefär detsamma som i det populära tv-programmet, vi startar resan och utmaningen är att komma på vart vi är på väg. Lagvis sätts kunskaper på prov och lagandan är viktigt då man tillsammans skall svara på frågor om vårt resmål. Finns även ett upplägg på engelska On the track.

Tidsåtgång: 2 h
Pris: 6-50 pers 350 kr (>51 pers 300 kr/person). Minimum: 6 900 kr.

På rätt spår med vinprovning | On the track with a taste of wine

Här kombinerar vi det bästa av två världar – frågesport med dryckesprovning. Vi startar resan och lagvis skall ni komma på vart vi är på väg. Väl framme vid staden skall ni svara på frågor om vår destination samt prova ett vin från regionen. Finns även ett upplägg på engelska.

Tidsåtgång: 2 h
Pris: 490 kr/person. Minimum: 8 900 kr. Dryckeskostnad tillkommer.

Music quiz

Programledaren kommer här att ta er igenom ett antal kategorier med allt från schlager till rock i en blandad kompott. Ni ska gissa intron, musikaler och filmmusik. Lagvis sätts era kunskaper på prov i en varierad frågetävling med musik som huvudämne.

Tidsåtgång: 1,5 h
Pris: 6-50 pers 350 kr (>51 pers 300 kr/person). Minimum: 6 900 kr.

Så kan det låta

I denna roliga musiktävling kommer lagen mötas i mängd olika kategorier, allt från intron, textremsor, första & sista minuten. Det gäller att ha koll på olika musikgenrer, omskrivna texter och refränger. En fartfylld och rolig aktivitet från början till slut!

Tidsåtgång: 2 h
Pris: 6-50 pers 350 kr (>51 pers 300 kr/person). Minimum: 6 900 kr.


Mingel

Mingelaktivitet

Ni tilldelas lagvis protokoll i samband med att fördrinken serveras. I mingelytan har vi byggt upp ett antal stationer med frågor. Dessa är kopplade till mat/dryck, förutom dem testar vi er känsel med blindskrift på en station och doft sinnet utmanas när ni ska svara på kryddorna. Lagen bestämmer själva om de besöker alla stationer, eller hellre minglar och umgås. Vi samlar in protokollen, rättar och går sedan in i middagslokalen och presenterar vinnande lag när ni satt er till bords. Dryckeskostnad tillkommer.

Tidsåtgång: 1 h
Pris: 10-50 pers 250 kr (>51 pers 225 kr/person). Minimum: 6 900 kr.


Tävling

Escape game – Frigivningen

Spelas i lag om ca 6 deltagare. Via en rad mer eller mindre sluga ledtrådar ges gruppen möjlighet att lösa delmoment, här gäller det att ha alla sinnen öppna! Äventyret utspelar sig på en bister, superhemlig plats någonstans under jord i norra Sverige som står inför ett direkt hot utifrån. Det är nu bråttom för deltagarna att gemensamt klara av en rad övningar för att rädda alla i gruppen och komma ut i friheten!

Tidsåtgång: 1,5 h
Pris: 4-50 pers 375 kr (>51 pers 325 kr/person). Minimum: 6 900 kr.

Kampen om klockan

Här går det ut på att lösa utmaningen på 60 sekunder! Vi bygger upp ett antal stationer där ni lagvis möts i dueller. Laget väljer ut 1-2 lagkamrater per omgång som skall möta de övriga lagens utmanare. Det gäller att klara så många utmaningar som möjligt under en minut för att bli det segrande laget. Vem håller sina nerver i styr? Kan även genomföras på engelska.

Tidsåtgång: 1 h
Pris: 4-50 pers 325 kr (>51 pers 300 kr/person). Minimum: 6 900 kr.

Brain game

Teamwork är A & O i denna energiska, roliga och intensiva aktivitet. Lagen skall lösa ett antal uppdrag och får mer poäng ju fler de lyckas lösa inom den begränsade tiden. Allt från problemlösningar, morsekoder och danssteg. Det gäller att dela med sig av gruppens kunskaper inom laget, vilket ni får erfara när det är dags för slutprov. Glöm aldrig att den gemensamma kunskapen alltid är störst. Kan även genomföras på engelska.

Tidsåtgång: 1,5 h
Pris: 4-50 pers 350 kr (>51 pers 300 kr/person). Minimum: 6 900 kr.

Konferensgåtan |The conference mystery

Ni tävlar här lagvis mot varandra i olika delmoment. För varje vunnen gren vinner laget en bokstav, slutmomentet går ut på att
lista ut vilket ord vi söker. Det är blandade utmaningar som väntar er, tankenötter ska lösas, samarbetsövningar och även lekfulla tävlingar så som charader. Kan även genomföras på engelska.

Tidsåtgång: 1,5 h
Pris: 6-50 pers 350 kr (>51 pers 300 kr/person). Minimum: 6 900 kr.


Digitalt

Quizmaster

En rolig teamaktivitet online som skapar glädje och gemenskap i gruppen. Här utmanar ni kollegorna i en varierad quiz med frågor om allt från musik, sport och geografi. Aktiviteten leds av vår programledare som startar upp det hela, ni tävlar sedan lagvis i grupprum genom Zoom och svarar via en app i er smartphone, helt fjärrstyrt. God kommunikation och teamarbete krävs för att vinna denna tävling.

Tidsåtgång: 1,5 h
Pris: 6-50 pers 250 kr (>51 pers 200 kr/person). Minimum: 6 000 kr.

Active quiz

Denna aktivitet ger ett härligt break med frisk luft och roliga frågor. Du behöver bekväma skor och din smartphone med en nedladdad app. Under promenaden (ca 3 km) ger du dig ut på en virtuell resa genom Sverige, var 100:e meter anländer ni till en ny stad där frågor skall besvaras eller uppgifter utföras. Ett bra sätt att hämta ny energi under dagen. Vi mailar ut resultat och presenterar vinnaren senare samma dag.

Tidsåtgång: 1 h
Pris: 4-50 pers 250 kr (>51 pers 200 kr/person). Minimum: 6 000 kr.

Ready to go

Knyt skorna, haffa din smartphone och gör dig redo för en kul poängjakt som ger både frisk luft, motion och inte mins tävlingsanda. Du väljer själv om du tar en rask promenad eller en joggingtur. Under tiden du rör dig kommer det poppa upp frågor var 200:e meter. Det finns totalt 20 frågor, välj själv hur du disponerar tiden. Du kan besvara frågorna efter hand (var 200:e meter) eller springa hela sträckan (4 km) och besvarar dem i slutet. Men, tänk på att du enbart har 50 minuter på dig att utföra aktiviteten från det att du trycker på startknappen. Ready to go? Senare samma dag skickar vi resultatlistor där vinnaren koras.

Tidsåtgång: 1 h
Pris: 4-50 pers 250 kr (>51 pers 200 kr/person). Minimum: 6 000 kr.

Chokladprovningen online

Choklad är en älskad kakaoprodukt för många och har en spännande historia. Följ med på en god chokladprovning online där du från vår provare får tips till goda smakkombinationer, prova goda chokladsorter och lära dig mer om chokladens arom och smaker. Chokladen skickas ut per post till alla deltagare några dagar innan.

Tidsåtgång: 1 h
Pris: 4-50 pers 490 kr (>51 pers 450 kr/person). Minimum: 6 900 kr.


Alla priser är exklusive moms

Boka bord och rum på 036-540 06 eller info@bauergarden.se. Våra ställplatser är inte bokningsbara.