Exklusiv ställplats i harmoni med naturen

Vår vackra ställplats har plats för 70 husbilar och på anläggningen finns ett fullt utrustat servicehus, restaurang, bastu och utomhusgym. Välj mellan att stå på grus med egen konstgräsmatta och elstolpe, eller på naturgräs med el via gemensamma elstolpar. Våra ställplatser är inte bokningsbara utan först till plats gäller!

Bra att veta

Information om vår vackra ställplats

Läs mer

Aktiviteter

I området kring Bunn finns ett stort utbud upplevelser och aktiviteter.

Läs mer

Elmia

Bo lugnt och skönt under Elmia-mässorna!

Läs mer

Andra om oss

Vi blir alltid lika glada när ni besöker och tycker till om oss. Här några omdömen och har du förslag på vad vi kan göra för att bli ännu bättre skickas oss gärna ett mail på info@bauergarden.se

Bauergården Approved by Boihusbil 2020

Vi är minst sagt superglada över att vi fick full pott av Anna och Roger på Boihusbil när de var här och besökte oss – i år igen! Läs om deras upplevelse på Bauergården – en av de bästa boplatserna!

Här snålas det inte med städningen. Alltid väldigt rent och fint, oavsett när vi går in i servicehuset. 

– Anna och Roger, boihusbil.se


5 av 5 husbilar i betyg

Vi är den första ställplatsen som fick full pott av Husbilskompisar.se när de testade landets ställplatser. Läs hela artikeln här och se filmen här.

Den här ställplatsen har som sagt allt du kan önska och lite till. Passa på att planera in två dagar så hinner du njuta av allt vad som erbjuds. Jag grymtade runt, letade och nosade efter något som skulle hålla nere betyget men jag gick bet. Det vore lika mycket tjänstefel som att inte skriva om stället som att inte ge fem husbilar i betyg.

– Gomer Swahn, husbilskompisar.se


TopPlatz i samarbete med Bauergården

Från och med 2016 är vi den del av det tyska varumärket TopPlatz. Läs pressmeddelandet och besökaren Anders Waldmans upplevelse av ställplatsen.