Rofylld plats för kreativa möten

Vi erbjuder en avskild och harmonisk miljö där du och dina medarbetare kan landa och tänka nytt. Vår nyrenoverade anläggning med 27 rum och totalt 50 sängplatser erbjuder en hög standard och lyxig känsla. I köket lagar våra duktiga kockar all mat från grunden och med en stor dos av kärlek.

I huvudbyggnaden har vi en stor öppen lokal med härliga glasytor och vacker panoramautsikt. Här kan vi ordna olika typer av konferenser för upp till 50 deltagare. Våra två konferensrum en trappa ned har plats för 30 respektive 15 deltagare där det större rummet har en professionell ljudanläggning och är utrustad med hörslinga.  Bastubad vid sjökanten ingår alltid i priset.

Bauerpaketet

Vårt upplevelsepaket Bauerpaketet konferens  innehåller en spännande meny med influenser från John Bauers skogar – en matupplevelse! Under vår och sommar kan ni även boka en trolsk båttur som tar er runt i John Bauerska miljöer med mossbeklädda stenar, vattendrag och trolsk skog.

Mer om Bauerpaketet konferens!

Nyårslöftespaketet

Är ditt nyårslöfte att ge dina medarbetare en oförglömlig konferens i en trolsk miljö? Vi trodde väl det! Och som av en händelse så bjuder vi på extra bra priser under januari och februari.

Mer om Nyårslöftespaketet!

Aktiviteter som stärker teamet

Höj stämningen och teamkänslan med en aktivitet! Förutom fri tillgång till vårt utegym och bastuhus nere vid sjön erbjuder vi flera olika aktiviteter, vad skulle dina medarbetare uppskatta mest?

Vandra och laga mat över öppen eld

Baka knaprigt Grännaknäcke

Paddla kanot bland öar och näckrosor

Baka polkagris

Guidad tur i binas värld

Turridning till skogs

Trolska båtturer

Mysteriet vid Bauergården

Boka på 036-540 06 eller skicka din förfrågan till info@bauergarden.se