Vattenaktiviteter - BauerGården

Vattenaktiviteter

Att John Bauer älskade paddla längs med Bunns stränder och sakta glida fram genom de sagolika kanalerna som förbinder Bunn, Ören och Kvarnsjöarna är inte svårt att förstå, det är som kliva rakt i sagornas värld. Njut av det friska vattnet – i eller på under årets alla årstider.

Bad & bastu

Kanot & kajak

Open water & swimrun


Grillplats & Bauergårdens korgar

Vår grillplats på kullen med utsikt över sjön är till för alla. Förbeställ vår trerätters som du själv tillagar över öppen eld eller be oss att packa en av våra populära korgar och ta med ut i naturen.

Läs mer om utomhusmatlagning & våra korgar


Utomhusgym

Utomhusgymmet på kullen är till för att alla att använda, perfekt som uppvärmning eller för att stärka musklerna inför kommande pass.


Bauer Triathlon

Bauer Triathlon Bunn arrangerades första gången som ett #replacetherace för det inställda Ironman 70.3  Jönköping 2021 och har redan blivit populärt hos såväl motionärer som eliten. Loppet är ett triathlon över medeldistans och banan anses av många vara den vackraste i Sverige. Boka redan in nästa års tävling som går av stapeln den 17 juni 2023.

Mer om Bauer Triathlon


Trolska båtturer

Vill du uppleva sjön på ett lite lugnare sätt rekommenderar vi en tur med Trolska båtturer. Låt kaptenen ta dig med på en resa genom John Bauers liv samtidigt som ni långsamt glider fram på de vackra kanaler där John själv paddlade och fann inspiration till hans sagolika illustrationer. Fika ingår och serveras ombord!

Till tidtabell och bokning

Kanot och vandring

Med vårt naturpaket Kanot och vandring får du njuta av det bästa här i Bunn – den magiska sjön och den trolska skogen.

Läs mer och boka

Boka bord och rum på 036-540 06 eller info@bauergarden.se