Lunch & söndagsmiddag

Lunch vecka 18 | Torsdag – lördag

  • Flankstek med stekt bröd, örtig färskostkräm från Prästgårdens mejeri i Lommaryd & syltad lök
  • Lax med ljummen potatis, rödlök, fänkålsallad & kall romsås.

Sallad, bröd, dryck & kaffe ingår

Pris: 145 kr (avhämtning 131 kr)

Pensionärpris: 125 kr (avhämtning 113 kr)

Prinsar och prinsessor i åldern 2-12 år äter för halva priset.

Alltid på lunchen

  • Schnitzel med ansjovissmör, friterad kapris & friterad King Edward 165 kr (avhämtning 152 kr)
  • Bauergårdens räksmörgås med bröd från Haglunds konditori i Gränna, ägg från Aneby & egenslagen majonnäs Stor 195 kr / Liten 115 kr (avhämtning 176 kr / 104 kr)

Välkommen att boka på 036-54006 eller info@bauergarden.se


Söndagsmiddag

Avsluta helgen med vällagad mat i sällskap av nära och kära i rofylld miljö. Välj mellan en, två eller tre rätter. Söndagsmiddag serveras kl. 12-15 under hela våren.

Förrätt
Surdegstoast från skogen med smörstekt timjandoftande skogschampinjon.

Varmrätt –  2 alternativ
Ugnsbakad gös serveras med kokt potatis, primörer, pepparrotskräm & skirat smör
Nattbakat innanlår serverad med parmesankryddad potatispuré & rödvinssås

Efterrätt
Saltstänkt smörkolaglass från Grenna glass med varm äppelkompott & havrecrunch.

Kaffe & te ingår

En rätt: 250 kr (varmrätt)
Två rätter:
350 kr (välj mellan för- & varmrätt eller varm- & efterrätt)
Tre rätter:
450 kr

Prinsar och prinsessor i åldern 2-12 år äter för halva priset.

Välkommen att boka bord på 036-540 06 eller info@bauergarden.se


COVID-19 ANPASSAD ANLÄGGNING

Vi värnar om din och vår hälsa och erbjuder:

  • Enskilda bord i restaurangen – minst 1 m avstånd till nästa sällskap och max 4 personer per bord
  • Maxantal 50 gäster
  • Anpassad servering
  • Tillgång till handsprit, handtvätt, handskar och munskydd
  • Mat för avhämtning
  • Catering