Alla våra paket

Bauerpaket

Njut av trolsk natur och vällagad mat med inslag av lokala råvaror. Ta dagen som den kommer eller välj någon av våra omtyckta aktiviteter. I alla våra Bauerpaket ingår vår stolthet Bauermenyn - en meny att uppleva.

Trådrullarpaket

Låt minnena av Trådrullartåget ta med dig på en resa från Jönköping via Gisebo och Vista kulle genom Skärstadalen till Bunn. En lokal matresa med smaker och minnen från en svunnen tid.

Hållbarhetspaketet

Med vårt hålbarhetspaket kan du njuta av det allra bästa och samtidigt bidra till en bättre omvärld. Maten du blir serverad är tillagad på ekologiska och närproducerade råvaror och vi jobbar ständigt med att utveckla vårt hållbarhetsarbete och lägger stor vikt på att kontinuerligt utbilda vår personal. Med klimatkompensationen är du med och bidrar till bland annat plantering av träd som binder koldioxid och en ökad biologisk mångfald.

Cykelpaket

De trolska stråken runt sjöarna Bunn och Ören bjuder på stigar, skogsvägar och asfaltsrundor – året runt! Efter turen väntar bastu och trerättersmiddag med inslag av lokalt producerade produkter.

Kanot och vandring

Med vårt naturpaket Kanot och vandring får du njuta av det bästa här i Bunn – den magiska sjön, den trolska skogen och en trerättersmeny med inslag av lokalproducerade produkter.

Vandra John Bauerleden

Vandra John Bauerleden och njut av en lyxig hotellnatt, bastu vid sjökanten och trerätters middag. Bauerleden sträcker sig mellan Huskvarna och Gränna och bjuder på en vacker, varierande och något krävande vandring.

Fredagsmyspaketet

Upplev april i Bauers trolska natur på kanske det mest sagolika sättet, på våra vandringsleder . När mörkret faller på väntar bastun på att få värma och sjön på att få kyla. Ni avslutar dagen med en välkomponerad tvårättersmeny.