Lyxig söndagslunch vecka 41

Varje söndag under hösten serverar vi en trerätters lunch kl. 12-14. I lunchen ingår salladsbuffé, hembakat bröd, Grännaknäcke & lokalt rostat kaffe till desserten.

Förrätt
Krämig pumpasoppa med sting, crème fraiche & örtkrutonger

Ditt val av varmrätt

  • Bauergårdens kålpudding med kokt potatis, rårörda lingon & gräddsås
  • Stekt fisk med kokt potatis, blomkålspuré, rostade betor &, kräftsås
    (glutenfri)
  • Vegetarisk schnitzel på rotselleri från Ravelsmarks gård med klyftpotatis, kapris & örtmajonnäs (laktosfri)
  • Dagens hållbara rätt För att minska matsvinnet lagar vi varje dag en rätt på råvaror vi har extra av. En god överraskning med hållbar tanke. Fråga oss för dagens alternativ.
  • Schnitzel med ansjovissmör, friterad kapris & friterad potatis (går att få laktosfri)
  • Bauergårdens räksmörgås med bröd från Haglunds konditori i Gränna, ägg från Aneby & egenslagen majonnäs (laktosfri, går att få glutenfri)

Efterrätt
Äppelpaj med lokalt odlade äpplen från Äppeldalen & vaniljsås

Pris 295 kr
Prinsar och prinsessor 2-12 år äter för halva priset.

 

Boka bord

Boka gärna bord så att vi kan ge er den bästa servicen. För sällskap över 8 personer är förbokning med val av huvudrätt obligatorisk. Boka bord och meddela ert val av huvudrätt på 036-540 06 eller info@bauergarden.se