Lunch vecka 19 & 20

Vi serverar lunch kl. 12-14 tisdag- lördag och använder lokala råvaror i så stor utsträckning som möjligt. I lunchen ingår salladsbuffé, hembakat bröd, lokalt rostat kaffe & sötsak. Ät i vår vackra  restuarang eller ta med som avhämtning.

Köttfärslimpa på färs från Visingsögrisen
serveras med potatispuré & svampsås

Fiskgryta
toppad med räkor, serveras med stompad potatis & aioli

Vegetarisk schnitzel
på rotselleri från Ravelsmarks gård, serveras med klyftpotatis, kapris & örtmajonnäs

Pris: 165 kr
Pensionärspris: 155 kr

Alltid på lunchmenyn

Schnitzel
Serveras med ansjovissmör, friterad kapris & friterad potatis
165 kr

Bauergårdens räksmörgås 
Med bröd från Haglunds konditori i Gränna, ägg från Aneby & egenslagen majonnäs
Liten 159 kr

Köttet vi serverar kommer från Sverige. Är ni fler än 10 personer tar vi tacksamt emot matbeställning i förväg.

Lyxig söndagslunch

Varje söndag serverar vi en lyxig trerätters lunch kl. 12-14. I lunchen ingår salladsbuffé, hembakat bröd, Grännaknäcke, bordsdryck & lokalt rostat kaffe till desserten.