Hem / Mat och dryck / Lunch
Vi serverar lunch kl. 12-14 onsdag-lördag och använder lokala råvaror i så stor utsträckning som möjligt. I lunchen ingår salladsbuffé, hembakat bröd, lokalt rostat kaffe & sötsak. Ät i vår vackra restuarang eller ta med som avhämtning.
Nattbakad fläsksida Serveras med potatispuré, skysås, stekt spetskål & äppelmos kokta på äpplen från dalen
Krämig fiskgryta med vitt vin, fänkål & tomat Serveras med kokt potatis, blåmusslor & aioli
Vegetarisk schnitzel på rotselleri från Ravelsmarks gård, serveras med klyftpotatis, kapris & örtmajonnäs
Pris: 165 kr Pensionärspris: 155 kr
SchnitzelServeras med ansjovissmör, friterad kapris & friterad potatis165 kr
Bauergårdens räksmörgås Med bröd från Haglunds konditori i Gränna, ägg från Aneby & egenslagen majonnäs Liten 159 kr
Köttet vi serverar kommer från Sverige. Är ni fler än 10 personer tar vi tacksamt emot matbeställning i förväg.
Varje söndag serverar vi en lyxig trerätters lunch kl. 12-14. I lunchen ingår salladsbuffé, hembakat bröd, Grännaknäcke, bordsdryck & lokalt rostat kaffe till desserten.
Bauergårdens Wallenbergare på fläskfärs från Visingsögrisen och svensk kalvfärs, serveras med potatispuré, skirat smör, ångade ärtor & rårörda lingon
Panerad & friterad fisk med kokt potatis, citrus- och dillmajonnäs & varma grönsaker från Ravelsmarks gård