Vintercykling på Bauergården

Datum 27 Januari - 28 Januari
Tid 09:00
Pris 2 495 kr

Vi tar dig med på distanspass längs med vackra sjöar, genom trolsk Bauerskog och upp på höjder med storslagen utsikt över Vättern. Du får bra vinterträning på skogsvägar, grusvägar och mindre asfaltsvägar som passar både gravel och MTB. Efter träningen väntar kallbad, bastu, vällagad mat och trevligt umgänge.

För vem?
Det här är en helg för dig som gillar att vintercykla och träna distans. Det kommer finnas olika fartgrupper att välja mellan och vi håller ihop grupperna, ingen blir lämnad bakom. Fokus ligger på distans snartare än fart och våra guider hjälper dig att välja rätt grupp.

Anmälan

Helgen kostar 2 495 kr och vill du bo i enkelrum tillkommer ett tillägg på 300 kr. För er som kommer redan kvällen innan kostar 1 extranatt 500kr/person del i dubbelrum och 800 kr i enkelrum ink frukost och bastubad.

Helgen schema

Lördag

09.00 Vintercykling 
Häng med på en härlig gnistrande runda med utmaningar och glädje. Vi kommer att erbjuda 2 fartgrupper, fart efter kamrat. Fika ingår!

13.00 Lunch
En vällagad lunch serveras

14. 00 Eftermiddagspass inomhus
Program kommer

15.30 Fika
Vi fyller på energin

16.30 Kallbad och bastu
Missa inte chansen att vinterbada!

19.00 Middag 
Trerrätters middag & trevligt umgänge

Söndag

08.00 Frukost
En härlig frukostbuffé står uppdukad i fin miljö

09.30 Vintercykling
Det här passet överraskar…

13:00 Lunch & utcheckning
Tack för den här helgen!

Våra guider

Dina guider för helgen kan varenda liten stig och väg i omgivningarna och kommer se till att du får ut det bästa av träningen. Både Elna och Fredrik är erfarna cyklister och vana idrottsledare.

Elna Dahlstrand

Elna Dahlstrand är utbildad MTB-instruktör och cykelguide med många års erfarenhet. Hon är en uppskattad digital inspiratör och föreläsare. Hon tävlingscyklar, skriver blogg och arbetar med outdoor och platser på olika vis. Hållbarhet samt att skapa ett inkluderande cykelklimat där alla känner sig välkomna ligger Elna varmt om hjärtat. Lär mer om Elna på www.cyckellycka.se

Cyklist

Fredrik Magnusson

Fredrik startade som glad amatör men har de sista året utmanat sig lite extra både på grus- och landsvägscykling. Han har genomfört flera motionslopp såsom Cykelvasan, Bockstensturen och Vättenrundan och i den trolska naturen runt Bunn ger han sig gärna ut själv eller i sällskap. Fredrik är en erfaren idrottsledare med stor kunskap om ledarskap och hittar i bygden lika bra som i sin egen bakficka.

Moutainbike cyklist står redo att starta i ett cykelopp

Ingrid Kjellström

Ingrid Kjellström har tävlat på elitnivå i cykel sedan 10 år tillbaka. Hon har kört såväl MTB som landsväg, både i och utanför Sverige. En Vätternrunda på Sub7,30 och en medalj från etapploppet Cape Epic är ett par av hennes främsta meriter. Utöver tävlandet drivs hon av att få nya personer att hitta till sporten och att lära ut genvägar kring de misstag hon själv gjort genom åren. Lär mer om Ingrid på www.ingridkjellstrom.com.