Trettondagsmiddag

Datum 05 Januari
Tid 17:00 - 20:00

På trettondagsafton vill vi bjuda er till bords för en trerätters middag med ljuvliga smaker och lokalt producerade råvaror. Vi har valt att kalla den vår hållbarhetsmeny. En meny med stor andel ekologiska råvaror och inslag av närproducerade råvaror från gårdarna i bygden.

Förrätt | Pumpasoppa
På ekologisk pumpa. Toppad med örtolja, rostade pumpafrön & vitlökskrutonger

Huvudrätt | Vildsvin
Serveras med en ekologisk rotfruktspuré, ekologisk rostad svamp, grönkålschips,
lingon & kryddig äppelsås med närodlade äpplen från Äppledalen.

Efterrätt | Stekta äpplen från Vistakulle
Serveras med ekologisk kardemummagrädde, ekologiska rostade hasselnötter
& honung från Lupiners Gård.

Pris: 545 kr (ord. pris 635 kr)

Dryckespaket med ekologiska och lokala både alkoholhaltiga och alkoholfria drycker går att välja till och vi serverar även mat från vår à la carte meny under kvällen.

Välkommen att boka på 036-54006 eller info@bauergarden.se

 

Trettondagspaketet med övernattning

Njut av en skogspromenad i Bauers trolska skog, ta ett stärkande dopp i Bunn och låt bastun värma dig. På kvällen serverar vi vår hållbarhetsmeny och på morgonen står frukostbuffén framdukad.

I trettondagspaketet ingår:

  • Ett glas cava innan middagen
  • Vår hållbara trettondagsmeny
  • Logi, del i dubbelrum
  • Frukostbuffé
  • Fri tillgång till bastu (med vinterdopp i sjön!)

Pris: 1 134 kr/person
Priset gäller del i dubbelrum. Enkelrumstillägg 300 kr/natt.

Ankomstdag: 5 januari

Välkommen att boka på 036-54006 eller info@bauergarden.se