Författarkväll

Datum 28 Maj
Tid 18:00 - 20:00

Deckare, feelgood eller historiska romaner, vad gillar du bäst? Nu har du möjligheten att få träffa flertalet lokala författare som skrivit böcker i olika genrer men som alla har någon händelse som utspelar sig i vår omnejd, till och med i vårt vackra Bunn! Passa på att köp med dig ett signerat exemplar av din favorit och njut av en trevlig stund med litteratur i fokus.

Fikasugen?
Träffen är kostnadsfri och drop in gäller. För den som önskar tilltugg serverar vi kaffe & räksmörgås för 170 kr. Förboka kaffe och smörgås på info@bauergarden.se eller 036-540 06.

Program

18.00-18.30 författarsamtal: Leif Bergholtz, Josefin Schygge, Camilla Dahlson, Johanns Krebs och Alice Johansson

18.30-19.00 möjlighet till förtäring, att möta författarna och köpa böcker

19.00-19.30 författarsamtal: Frida Moisto, Ann Charlotte Persson, Annelie Mannerström, Sofia Larsson

Kvällens författare

Frida Moisto 

Frida är sjuksköterskan som drömmer om att sätta Jönköping på deckarkartan. Bit för bit är hennes senaste bok och den 5:e boken i serien om Lisa Engström.

Camilla Dahlson

Camilla Dahlson

Camilla skriver böcker barnböcker, feelgood- och historiska romaner. Hon är hittills utgiven med 21 titlar. Mest känd är hennes romanserie som utspelar sig vid sjön Sommen. Hennes senaste titlar är Tårtor och tavlor och Från Tranås till Chicago

Leif Bergholtz 

Leif har tidigare bott i Bunn. År 2020 kom hans kritikerrosade debut Hav utan farleder ut. År 2022 publicerades I skogen, som utspelar sig Jönköping, Bunn och skogarna norr om Gränna. I november kommer romanen Buddha från Vårby gård.

Josefin Schygge 

Efter att ha skrivit flera ungdomsromaner och lätt att läsa-böcker gav hon 2022 ut sin första bok för vuxna, den hyllade spänningsromanen Allt för dig. Nu är hon aktuell med Närsök som, liksom debuten, utspelar sig på det vackra Visingsö.

Ann Charlotte Persson

Ann Charlotte debuterade 2017 och har sedan dess kommit ut med femton böcker. Hon har bland annat gett ut den populära Fågelkärrserien (utspelar sig i trakterna kring Bunn) men även deckare tillsammans med författarkollegan Mikael Ressem.

Sofia Larsson 

Sofia debuterade 2019 med det psykologiska dramat Mönster som följdes av Min moster älskar mig följt av del tre Mödrar. Hösten 2023 släppte hon en ljudbok, Fimpa mig inte, som bland annat utspelar sig i Huskvarna, och är i genren feelgood

Annelie Mannerström

Annelie kommer ursprungligen från Göteborg men bor sedan 18 år i Huskvarna med sina två barn. Hon är aktuell med Ingen konst att falla för dig, en romantisk, berörande feelgood om att våga öppna sitt hjärta och släppa taget om det förflutna.

Johanna Krebs och Alice Johansson

Johanna och Alice från Kaxholmen är mamma och dotter som skriver fantasy tillsammans. Debutboken Viskaren kom 2021 och handlar om Emma som blivit blind och får reda på att hon är en Viskare med magiska krafter. År 2022 kom Spåraren (del 2).