Det här händer

Välkommen att uppleva den sagolika miljön runt Bunn hos oss på Bauergården. Här har vi samlat allt som är på gång – i restaurangen och till skogs. Stanna och upplev den trolska platsen!

Matrundan Gränna | 26-29 maj

Under sista helgen i maj håller alla vi deltagare i Mat runt Gränna öppet under parollen Matrundan Gränna. Vi håller självklart  våra tillverkningar, gårdsbutiker, caféer och restauranger och upplevelseverksamheter öppet under hela året men under just den här helgen bjuder vi alla på något litet extra.

Mat runt Gränna

Bauer Triathlon | 18 juni 2022

Förra året såg Bauer Triathlon Bunns trolska ljus för första gången och var då ett #replacetherace för det inställda Ironman 70.3 Jönköping. I år höjdes ribban med fler startplatser och tävlingen blev en succé. Vilka överraskningar nästa års Bauer Triathlon bjuder på kan vi inte avslöja än men boka redan nu in den 18 juni 2022 – för då kör vi!

Se Bauer Triathlon – The Movie

Diggiloo till Gränna | 30 juli

Äntligen – sommarens mest solsäkra show gör sig redo för att åka ut på vägarna igen! Och idag kan vi presentera alla sommarens DIGGILOO artister: Lena Philipsson, John Lundvik, Theoz, Sanne Salomonsen, Liamoo, Jessica Andersson, Robin Bengtsson, Mariette och inte minst retstickan Måns Möller – tillsammans med kör och Sveriges bästa musiker.

Jag vill digga