Det här händer

Välkommen att uppleva den sagolika miljön runt Bunn hos oss på Bauergården. Här har vi samlat allt som är på gång – i restaurangen och till skogs. Stanna och upplev den trolska platsen!

BauerGårdens lunch

Under september och oktober serverar vi lunch på BauerGården onsdag-lördag. Luncher lagade med omsorg och kärlek och serveras med en riklig salladsplanka där doftande nybakat bröd är en självklarhet, måltidsdryck ingår och efter maten bjuds även kaffe eller te samt en liten sötsak.

Läs mer

Bauergårdens julbord

Äntligen kan vi servera ett julbord så som det ska vara – inne i värmen och i sällskap av varandra. Välkommen till ett stämningsfullt och klassiskt julbord med lokala inslag och nytänkande överraskningar.

Ett julbord tillsammans

Bauer Triathlon | 18 juni 2022

Förra året såg Bauer Triathlon Bunns trolska ljus för första gången och var då ett #replacetherace för det inställda Ironman 70.3 Jönköping. I år höjdes ribban med fler startplatser och tävlingen blev en succé. Vilka överraskningar nästa års Bauer Triathlon bjuder på kan vi inte avslöja än men boka redan nu in den 18 juni 2022 – för då kör vi!

Se Bauer Triathlon – The Movie