Det här händer

Välkommen att uppleva den sagolika miljön runt Bunn hos oss på Bauergården. Här har vi samlat allt som är på gång – i restaurangen och till skogs. Stanna och upplev den trolska platsen!

Öppet hus | januari & februari

Letar du efter den kompletta konferensanläggningen, ska du arrangera en större fest eller planar du ett bröllop? Nu har du chansen att besöka oss och se hela gården. Från de vackert inredda rummen ut till den trolska skogen.

Jag är nyfiken

Helgsmys med take away burgare | januari

Fira fredagen eller lördagen hemma med Bauergårdens smashade burgare med  hemgjord dressing, cheddar, krispigt bacon & pommes. Ring innan och boka på  036-54006 så står vi redo med påsen när ni kommer.

Läs mer

Söndagsmiddag | Januari

Avsluta helgen med vällagad mat i sällskap av nära och kära i rofylld miljö. Söndagsmiddag serveras kl. 12-15 alla vårens söndagar med start 9/1 och under januari kan du välja mellan två sorters plankor till varmrätt. Välkommen!

Boka bord till på söndag

Bauergårdens lunch

Under januari serverar vi lunch på lördagar. Luncher lagade med omsorg och kärlek som serveras med en riklig salladsplanka där doftande nybakat bröd är en självklarhet. Måltidsdryck ingår och efter maten bjuds även kaffe eller te & en liten sötsak.

Lunchsugen

Bauer Triathlon | 18 juni 2022

Förra året såg Bauer Triathlon Bunns trolska ljus för första gången och var då ett #replacetherace för det inställda Ironman 70.3 Jönköping. I år höjdes ribban med fler startplatser och tävlingen blev en succé. Vilka överraskningar nästa års Bauer Triathlon bjuder på kan vi inte avslöja än men boka redan nu in den 18 juni 2022 – för då kör vi!

Se Bauer Triathlon – The Movie

Diggiloo till Gränna | 30 juli

Äntligen – sommarens mest solsäkra show gör sig redo för att åka ut på vägarna igen! Och idag kan vi presentera alla sommarens DIGGILOO artister: Lena Philipsson, John Lundvik, Theoz, Sanne Salomonsen, Liamoo, Jessica Andersson, Robin Bengtsson, Mariette och inte minst retstickan Måns Möller – tillsammans med kör och Sveriges bästa musiker.

Jag vill digga