Cykla i Bauers trolska natur

Det finns de som påstår att naturen här är magisk och vi håller med – alla dagar året om! Utmana dig på slingriga vägar och ta höjdmeter efter meter eller rulla ut på en snäll tur och njut av varje kilometer. De trolska stråken bjuder på stigar, skogsvägar och asfaltsrundor som passar alla, nybörjare som tävlingsåkare!

 

Leder

Anläggningen

Gruppbokningar

Kurser, workshops & after bike

Vi har oftast något kul på gång när det gäller cykling. Det kan vara allt från kurser, läger, after bike med liveband och workshops. Kika i vårt kalendarium Det här händer för vad som är på gång just nu – och haka på du med!

Till Det här händer


Vad säger allemansrätten om cykling?

Att cykla ute i naturen är det bästa som finns och därför är vi lite extra noga med att vara rädd om den. Är du lite osäker på vad man som cyklist får cykla och inte så läs gärna på om allemansrätten


Bad, bastu & utomhusgym

Utomhusgymmet på kullen är till för att alla att använda och bara ett stenkast från hotellet intill strandkanten ligger sjöstugan med bastu, omklädningsrum med dusch och wc och uppehållsrum. Här finns också en brygga med två stegar och liten sandstrand. Bastun har du som gäst fri tillgång till och uppehållsrummet går att hyra.

Läs mer om Sjöstugan


Vår klunga

Vi har kämpat för att kunna dela med av oss av alla stigar, grusvägar och asfaltsrundor här runt Bunn. Vi har trillat, borstat av oss, klickat i igen och igen och…  Utan engagerade medarbetare, vänner, markägare, lokalbor, föreningar, samarbetspartners och med ekonomiskt stöd från EU:s regionala utvecklingsfond hade vi aldrig kunnat göra det här – tack alla!

Samarbetspartners

Abloc | GBOK Gränna | Björn Allvin & Ingeryds Frälsegård | Elna Dahlstrand på Cykellycka | Destination Jönköping | Fredrik Ljunggren på Your Cardio | Sportson i Jönköping | Ölmstad IS

 

Cykelpaketet

De trolska stråken runt sjöarna Bunn och Ören bjuder på stigar, skogsvägar och asfaltsrundor som passar alla.

Läs mer och boka

Boka bord och rum på 036-540 06 eller info@bauergarden.se. Våra ställplatser är inte bokningsbara.