Boka - BauerGården

Stanna och upplev den trolska platsen

Hur vill du uppleva Bauers sagolika magi? På mossbeklädda stigar, snirkliga vägar, sagolika kanal eller helt enkelt bara njuta av god mat? Vi har paket och boende för alla smaker.

Boka paketBoka boende

Boka paket

I våra paket har vi kombinerat det absoluta bästa av Bunn. Aktiviteter ute i den förtrollande naturen, måltider lagade från grunden på lokala råvaror och ett vilsamt och vackert boende. Välkommen och upplev den trolska platsen!

Våra Bauerpaket

Njut av trolsk natur och vällagad mat med inslag av lokala råvaror. Ta dagen som den kommer eller välj någon av våra omtyckta aktiviteter.

Läs mer och boka

Vandringspaket All inclusive

Vandringspaketet för dig som inte har all utrustning eller helt enkelt vill göra det smidigt för dig.

Läs mer och boka

Trådrullarpaket

Låt minnena av Trådrullartåget ta med dig på en lokal matresa från Jönköping via Gisebo och Vista kulle genom Skärstadalen, till Bunn.

Läs mer och boka

Småländskt vinterpaket

Att få uppleva en småländsk vinter är en härlig känsla. Gnistrande sälj, snötunga grenar och kanske en tur med häst och vagn genom Bauers trolska skogar.

Läs mer och boka


Boka boende

Här finns totalt 25 rum i olika prisnivåer, från exklusiva DeLux-rum i huvudbyggnaden med minibar och morgonrock på rummet till standardrum i våra annex Solhem, Rosenhyddan och Gullvivan (där också hundar är välkomna). Våra rum är inte de största men bjuder alla på sin unika charm. I alla rum ingår frukost.

Hyr stuga

I våra stugor får ni ert egna krypin men kan ändra dra nytta av gårdens alla bekvämligheter. I Smålandsstugan finns sex sovplatser, pentry och wc/dusch och i Alphyddan finns två enkelsängar och där använder ni wc och dusch i servicehuset intill. Bokar ni en av våra stugor ingår alltid frukost.

Bastu och Lilla sjöstugan

Bara ett stenkast från hotellet intill strandkanten vid sjön Bunn ligger vår sjöstuga med bastu, omklädningsrum och brygga som du som gäst har fri tillgång till. Lilla sjöstugan med plats för 12 personer går också att hyra. Kika ned i Sjöstugan!

Våra bokningsvillkor hittar du  här

Hyr kanot

Paddla på vackra Bunn eller på de trolska kanalerna som binder samman sjöarna Bunn, Ören och Kvarnsjöarn. Du har tillgång till kanoten hela dagen och flytvästar, fyra paddlar/kanot och karta ingår. Vi rekommenderar 2 personer/kanot men det går att vara fler.

Du bokar din kanot här


Bauergården8.0RECOGNITION OF EXCELLENCE 2022

Lilla sviten

Extra lyxigt DeLux-rum med balkong, sjöutsikt och smakfulla detaljer!

Läs mer och boka

DeLux-rum

Designade DeLux-rum i huvudbyggnaden med extra sköna sängar, morgonrock och minibar.

Läs mer och boka

Standardrum

Våra standardrum har alla hotellstandard och finns i olika utföranden.

Läs mer och boka

Stugor

Våra mysiga stugor erbjuder varierat boende med en något lägre prislapp.

Läs mer och boka

Boka rum på 036-540 06 eller skicka din på förfrågan till info@bauergarden.se