Hem / Mat och dryck
I vår fina restaurang kan vi duka upp för cirka 90 sittande matgäster eller ett par hundra minglande gäster. De stora glasytorna skapar en härlig rymd och ger en fantastik utsikt över landskapet och sommartid kan du även njuta på någon av våra trevliga uteserveringar.
Precis som John Bauer hämtade sin inspiration från de trolska skogarna här i Bunn har vi hämtat smaker från naturens skafferi till vår Bauermeny. Njut av noggrant utvalda lokala råvaror med inslag av vilt och trolsk dimma. En trerätters du kommer att minnas!
Trådrullartåget startade i Jönköping men kom aldrig fram till slutdestinationen, bolaget som byggde spåret gick in konkurs innan man var färdig med det sista etappen. Men under 42 år hann de vackra ångloken transportera både gods och människor genom Skärstadalen och Bunn. Och det är i minnen av tågets spår som vi har hämtat inspiration och råvaror till kvällens meny.
En meny med stor andel ekologiska råvaror och inslag av närproducerade råvaror från gårdarna i bygden.
Slå er ner i Bauerrummet och utmana smaklökarna med en dryckesprovning från våra duktiga lokala producenter! Vi erbjuder 3 olika provarbrickor, med 5 drycker per bricka.
Njut av årets sista dag i trolsk natur. Vi serverar en sagolik 5-rättersmeny med musikquizz och trubadur. Vid tolvslaget firar vi in det nya året vid eldarnas sken på terassen och därefter är sjöstugan och bastun öppen för de som vill mingla vidare efter stängning.
Vår trettonhelgssmeny är inspirerad av Bauers trolska natur och är tillagad med kärlek, omsorg och en stor andel ekologiska och närproducerade ingredienser från gårdar i bygden.
Under vintern fortsätter vi att hylla alla mormödrar som stått timtals framför spisen och lagt ned tid, kärlek och en rejäl klick smör i matlagningen. Vi kommer att laga deras favoriter och servera dem i bufféform tillsammans med en frisk salladsbuffé. Varje månad med nya smaker!
Dags att upprepa förra årets succé med after ski, långbord och underhållning. Du kommer bli serverad en trerätters meny med vintriga specialiteter som gulasch med nybakat bröd.