Hållbarhet

Vi på BauerGården arbetar ständigt med att förbättra vårt hållbarhetsarbete för en bättre och hållbarare framtid, för oss och för vår gäst.

Ekologisk hållbarhet handlar för oss om att långsiktigt bevara våra resurser och genom fokus på vattenförbrukning, elförsörjning, uppvärmning och sopsortering. Vi jobbar även med att kunna servera fler lokala mat alternativ på våra menyer för att spara på transporter och energikrävande hantering. Vi ber även våra kunder att hjälpa oss genom att välja bort nya handdukar eller att få nybäddat var dag.

Ekonomisk hållbarhet handlar för oss om att hushålla med mänskliga och materiella resurser på lång sikt. Samlade inköp, effektivare planering, upplyst personal som arbetar medvetet med hållbarhet och med att minska vårt matsvinn.

Social hållbarhet handlar för oss om att personalen skall orka långsiktigt, att få rätt uppmuntran och att trivas. Arbetsmiljöarbetet inte minst är en mycket viktig fråga och även att känna stöd genom facklig medlemskap.

Hur kan du som gäst hjälpa oss?

  • Be om att få behålla lakan och handdukar i flera dygn, som man gör hemma. Då sparar vi på tvättmedel och arbetskraft.
  • Ta till dig den mat du äter upp eller be om doggybag, så minskar vi matsvinnet.
  • Duscha inte onödigt länge
  • Släck lamporna efter dig och dra ner värmen om du tycker att det är varmt.

Tusen tack för hjälpen / Vi på BauerGården

Integritet

Vi värnar om din personliga integritet i all kontakt med oss. Läs mer i vår integritetspolicy, där vi förklarar hur dina personuppgifter bearbetas och skyddas, dina rättigheter och hur du kan göra dem gällande. Läs här.

Boka på 036-540 06 eller skicka din förfrågan till info@bauergarden.se