Våra bokningsvillkor

Allmänt

Du och hotellet kommer överens om villkoren för rumsuthyrningen. Namnet på det bolag som driver hotellet (nedan kallad “BauerGården” eller “hotellet”) och med vilket du ingår avtal framgår av bokningsbekräftelsen. Om inte någon speciell överenskommelse har träffats gäller följande regler. För konferenser samt gruppbokningar gäller särskilda regler.

Bokning och bekräftelse

En bokning är bindande i och med att den bekräftats och du fått ett bokningsnummer. Detta kan ske muntligen, skriftligen eller via boknings-system. Vid bokningen är du skyldig att uppge namn, adress, samt incheckningstid om den avviker från öppettider eller hotellets incheckningstid.

Bokning av minderårig utan målmans sällskap

För att boka ett rum måste du vara minst 18 år. Du som bokar rummet för en underårig är ansvarig oavsett om du bor eller inte bor med den underårige i rummet. 

Ta med gäster till hotellrummet

Av säkerhetsskäl tillåter vi endast våra medarbetare och incheckade gäster att vistas fritt i hotellrum eller andra reserverade lokaler.

Ankomst och avresa

Tider för incheckning är 15.00 ankomstdagen och utcheckning 11.00 avresedagen.

Avbokning och utebliven ankomst

Avbokning ske senast kl 18.00 (lokal tid för hotellet) dagen före ankomstdagen. Uteblir du utan avbeställning eller avbeställer senare än kl 18.00, får du betala för ett dygn. Om hotellet haft särskilda kostnader med anledning av din beställning får du ersätta även dessa.

Tidig resa och vistelse på obestämd tid

Gäller din bokning en bestämd tidsperiod men avresan sker tidigare kan det medföra prisjusteringar. Ta kontakt med hotellet och meddela avresa. Bor du på hotellet på obestämd tid och förlänger din vistelse med ett dygn i taget behöver du meddela avresan senast kl 18.00 dagen före. I annat fall har vi rätt att ta betalt för ett extra dygn.

Förvaring av värdesaker och bagage på hotellrummet eller i bagagerummet

Dina värdesaker kan vanligtvis förvaras i hotellets värdeboxar i de rum det finns. Lämna inte värdesaker eller bagage utan uppsikt vid in/utcheckning, frukost eller när du väntar på taxi. Hotellet har av säkerhetsskäl ingen skyldighet att förvara egendom som är av högt värde eller egendom som skulle kunna utsätta hotellets personal eller övriga gäster för fara. Hotellet har inte något strikt ansvar för egendom som du förvarar på hotellrummet eller i bagagerummet.

Betalning

Generellt gäller att hotellräkningen skall betalas när du får den, oftast vid ankomsten till hotellet eller vid utcheckning.  Hotellet accepterar de vanligast förekommande kontokorten. Hotellet är dock inte skyldigt att acceptera kontokort, checkar, kuponger eller utländsk valuta om hotellet inte har erbjudit sig att göra det.

Din egen säkerhet

Ta alltid reda på var nödutgångar, larmknapp och brandsläckare finns.

Behandling av personuppgifter

BauerGården behandlar personuppgifter om de som använder våra tjänster och produkter. BauerGården personuppgiftsansvariga med hänsyn till personuppgifter relaterade till din bokning. Sådan personuppgiftsbehandling sker i enlighet med BauerGårdens Integritetspolicy. Vänligen läs BauerGårdens Integritetspolicy för att förstå på vilket sätt som vi behandlar dina personuppgifter inom ramen för din bokning.

Boka bord och rum på 036-540 06 eller info@bauergarden.se. Våra ställplatser är inte bokningsbara.