Ställplatsen - BauerGården

Exklusiv ställplats i harmoni med naturen 

Vår vackra ställplats har plats för över 70 husbilar och på anläggningen finns ett fullt utrustat servicehus, restaurang, bastu och utomhusgym. Välj mellan att boka plats på grus med egen konstgräsmatta, el och antenuttag eller stå på våra drop in platser på naturgräs med el via gemensamma elskåp. Varmt välkomna!

 

Boka ställplats

Förboka din ställplats på grus med konstgräs, el och antennuttag

Läs mer

Drop in

Våra drop in-plaster är på natugräs och med gemensamma elskåp

Läs mer

Bra att veta

Information om ställplatsen och Bauergården

Läs mer

Beställ mat till din husbil

Vi erbjuder självklart Take away när vår restaurang håller öppet och vid högtider erbjuder vi ofta en festmiddag som delvis levereras ut till husbilarna. Varför inte unna sig lyxen att få maten serverad? Se vårt utbud av take away här. Sugen på att fira påsk eller midsommar hos oss? Vi gör det enkelt för er att få en rofyllt upplevelse hos oss. Välkommen!


Andra om oss

Vi blir alltid lika glada när ni besöker och tycker till om oss. Här är några omdömen och har du förslag på vad vi kan göra för att bli ännu bättre skicka oss gärna ett mail på info@bauergarden.se

Bauergården Approved by Boihusbil 2020

Vi är minst sagt superglada över att vi fick full pott av Anna och Roger på Boihusbil när de var här och besökte oss – i år igen! Läs om deras upplevelse på Bauergården – en av de bästa boplatserna!

Här snålas det inte med städningen. Alltid väldigt rent och fint, oavsett när vi går in i servicehuset. 

– Anna och Roger, boihusbil.se


5 av 5 husbilar i betyg

Vi är den första ställplatsen som fick full pott av Husbilskompisar.se när de testade landets ställplatser. Läs hela artikeln här och se filmen här.

Den här ställplatsen har som sagt allt du kan önska och lite till. Passa på att planera in två dagar så hinner du njuta av allt vad som erbjuds. Jag grymtade runt, letade och nosade efter något som skulle hålla nere betyget men jag gick bet. Det vore lika mycket tjänstefel som att inte skriva om stället som att inte ge fem husbilar i betyg.

– Gomer Swahn, husbilskompisar.se


TopPlatz i samarbete med Bauergården

Från och med 2016 är vi den del av det tyska varumärket TopPlatz. Läs pressmeddelandet och besökaren Anders Waldmans upplevelse av ställplatsen.