En helg där du får landa och njuta av stillheten, andas in skogens dofter och känna hur naturens kraft fyller varenda cell med energi. Vi skogsbadar i Bauers trolska skog och du kan värma kropp och sinne med bad och bastu. Du blir guidad och omhändertagen genom Silent Yoga, meditationer och skogsbad av Annika Lindström. Tillsammans njuter vi av näringsrik mat och i Bauerrummet står frukt, nötter och dryck framdukat under hela dagen.

I priset ingår:
* Övernattning, del i dubbelrum
* 2-rätters middag
* Lunch
* Frukostbuffé
* Fika
* Silent Yoga
* Meditation
* Skogsbad
* Bastu och bad

Silent yoga

En mjuk och skön yoga som passar alla där du får uppleva hela klassen personligt guidad via trådlösa hörlurar. En kraftfull känsla av närvaro och kombinationen av yoga med hörlurar skapar en helt unik känsla.

Skogsbad

Skogsbad går ut på att ta det lugnt och ”bada” i sinnesintryck från skogen. Att bara vara och låta naturen läka. Att långsamt och uppmärksamt låta dofter, ljud och känselintryck lugna ner kropp och sinne.

Datum: 4 februari  start 10.00 – 5 februari avslut ca 12.00
Pris: 1 995 kr/del i dubbelrum. Enkelrumstillägg 300 kr.

Anmäl dig på 036-540 06 eller anmalan@bauergarden.se. Anmälan är bindande men om du skulle bli sjuk hittar vi en lösning. Kom ihåg att ange eventuell specialkost!