Med cykel på BauerGården

Vi vill att cyklingen här ska bli något du minns med ett stort leende. Vare sig du aldrig tagit ett tramptag i hela ditt liv, är en glad motionär eller är en rutinerad cyklist ska du hitta det just du behöver. Du sätter nivån, njuter i fulla drag och så sköter vi resten! 


After bike bricka

Inget pass utan after bike! En delikatessbricka med tre sorters lokala ostar, söta marmelader, charkuterier och kallskuret att avnjuta i baren eller på uteserveringen. 200 kr/person


Bastu och sjöstuga

Stumma ben och en trött rygg? Bästa återhämtningen är i bastun! Bastun ligger nere vid sjön och omklädningsrum och wc finns precis bredvid. För dig som bor hos ingår bastun och är du bara här och cyklar över dagen kan du köpa engångskod i receptionen. Det går också hyra Lilla sjöstugan, ett uppehållsrum med pentry perfekt att hänga i mellan bastu och dopp.

Läs mer om bastun och sjöstugan


Cykelvård och förvaring

Vi har cykeltvätt, cykelförråd, lås för uthyrning och ett rum med mekställ med de allra nödvändigaste verktygen. Vi har även ett litet sortiment av bars, slang etcetera till försäljning ifall något glömts hemma.


Cykeluthyrning

Genom vår samarbetspartner Sportson i Jönköping kan du hyra cykel under tiden du är här. Kontakta oss på info@bauergarden.se eller 036-540 06 minst tre dagar innan ankomst så hjälper vi dig att hitta rätt cykel – och ser till att den står redo när du kommer hit!


Omklädningsrum och dusch

Vill du bara komma hit över dagen och cykla men skölja av dammet innan du sätter dig i bilen hem så finns dusch och wc i vårt servicehus. Kika in till oss i receptionen så får du koden.


Minibuss

Vår minibuss rymmer 9 personer inklusive chaufför och har ett cykelställ för tre cyklar. Hyr den eller be oss hämta eller lämna. Förboka innan ankomst på 036-540 06.


Cykelshop

I vår shop har vi det allra nödvändigaste på lager ifall något gått sönder eller glömts hemma. Du kan köpa slang, hjälm, bars etcetera.


Mat och boende

Vi har rum i olika prisnivåer, från exklusiva DeLux-rum i huvudbyggnaden med minibar och morgonrock på rummet till standardrum i våra annex Solhem, Rosenhyddan och Gullvivan (där också hundar är välkomna). Våra rum är inte de största men bjuder alla på sin unika charm. Boka boende 

Vi har också satt ihop ett paket för dig som vill få allt i ett. Boka cykelpaketet! 

I restaurangen serverar vi frukost, lunch, fika och á la carte. Mat & dryck


Picknickkorg

Vill du ta den där lite lugnare turen, njuta av utsikten och en god fika så ta med vår picknickkorg ut på turen. Korgen innehåller en matig wrap, äppeldryck från Äpppeldalen, kaffe och kaka. 200 kr/person.


Teknikträning och guide

Vill ni slipa på er stigcykling, tighta till klungan eller bara slippa ta ut rutten själv och ta rygg på någon annan?  Våra samarbetspartner hänger gärna med er ut.

Elna Dahlstrand – cyklist, guide och bloggare

Fredrik Ljunggren – triatlet, PT och föreläsare


Tvätt av kläder

Behöver du tvätta dina kläder finns det tillgång till både tvättmaskin och torktumlare i vårt servicehus.


Utomhusgym och löparspår

Vila från cykling eller köra dubbelt? Vårt utomhusgym med åtta stationer är till för att användas! Vi har även skyltade löparspår på 2 samt 4,5 km och strax intill husknuten går Bauerleden förbi.

 

Och så det här med cykelskor…

Vi blir jätteglada om du tar av cykelskorna innan du går in i restaurangen. Repor i vårt fina trägolv är lite som repor i din ram. Ja, du förstår – tack!

Boka bord och rum på 036-540 06 eller info@bauergarden.se. Våra ställplatser är inte bokningsbara.