Julaktiviteter - BauerGården

Julaktiviteter

Pepparkaksbygge

Lagvis tilldelas ni pepparkaksdelar, kristyr och godis för dekor. Med hjälp av detta kryddat med en stor portion kreativitet ska ni nu skapa kvällens mästerverk! Vem skapar det mest kreativa pepparkakshuset, som sällan blir just ett hus – utan något helt annat. Fantasin sätter gränserna! När mästerverken är klara väntar vernissage och vi utser den finaste och mest kreativa skapelsen.

Tidsåtgång: 1,5 h
Pris: 350 kr/person. Minimipris: 6 900 kr.

Julstressen

Lagvis ställs ni inför ett antal utmaningar där ni på 60 sekunder skall lösa uppgiften! Blandade lekfulla grenar med kopplingar till julen ska utföras. Varje lag väljer ut en lagkamrat per omgång som skall möta de övriga lagens utmanare. En rolig aktivitet som bjuder på många skratt!

Tidsåtgång: 1 h
Pris: 325 kr/person. Minimipris: 6 900 kr.

Jingelmingel

Välkomna till ett mysigt och glädjefyllt julmingel, här får ni dofta, känna och testa dina kunskaper om julen traditioner. Ni tilldelas lagvis ett protokoll, på mingelområdet kommer det finnas ett antal stationer med frågor och uppgifter att lösa. Lagen bestämmer själva om de besöker alla stationer, eller hellre minglar och umgås.

Tidsåtgång: 1 h
Pris: 250 kr/person. Minimipris: 6 900 kr.

Klappjakten

Jultomten börjar med att auktionera ut olika julklappar från sin säck, dessa kommer ha mer eller mindre betydelse i den mångkamp som följer. I lekfulla moment skall ni nu lagvis tävla mot varandra i att slå in paket med en hand, julmemory, gissa rimmet och mycket annat. För varje vunnen gren vinner laget en ledtråd och slutmomentet går ut på att gissa vad som döljer sig i det stora paketet!

Tidsåtgång: 1, 5 h
Pris: 325 kr/person. Minimipris: 6 900 kr.

Christmas quiz

Här tävlar ni lagvis i en quiz där vi har fullt fokus på julen och dess traditioner. Gissa intro på julmusik, textremsor, julkalendrar genom tiderna, julvärdar i TV-rutan och mycket mer testar vi i denna frågetävling där alla frågor har en gemensam nämnare – Julen! Passar perfekt att starta upp kvällen med innan julbordet.

Tidsåtgång: 1 h
Pris: 325 kr/person. Minimipris: 6 900 kr.

Christmas mission – utomhus

Varje lag tilldelas en ryggsäck och surfplatta och ska med hjälp utav dessa navigera sig runt i området. Vi har lagt ut ett 30-tal punkter, väl framme vid punkten plingar det till i surfplattan och laget skall besvara en fråga, lösa en julig gåta eller ett kreativt fotouppdrag, kanske med hjälp av rekvisitan vi gömt i ryggsäcken. Missa inte sluttiden i mål för att ha chans att vinna hela tävlingen!

Tidsåtgång: 1 h
Pris: 350 kr/person. Minimipris: 6 900 kr.

Alla priser är exklusive moms. Alla aktiviteter förutom Christmas Quiz kan genomföras på engelska.

Boka bord och rum på 036-540 06 eller info@bauergarden.se