Den 1 maj inviger vi våra nya MTB-slingor. Elna Dahlstrand från Cykellycka Event & Upplevelse tar dig med på härlig MTB-cykling som avslutas med Bauerpicknick.

I grupperna Basic och Medium ingår grundläggande tips och tricks och coachning för dig som är nybörjare på MTB samt möjlighet att ställa alla dina frågor om MTB-cykling. Vi stannar till vid några kluriga ställen och du får testa tekniken och vid vår nya utsiktsplats blir det Insta moments.  Stravajakten går förutom på de nya slingorna på lite klurigare stigar och innehåller några fartiga sträckor där vi återsamlas. Alla turer avslutas vid Bauergårdens grillplats med fika.

Du har en egen cykel som är servad och fungerar väl. Ta med dig vätska och den energi du vill ha (förutom picknicken då – den ingår). Ta också med dig en extra slang och ett multiverktyg för att fixa enklare oförutsedda haverier.

Vi blir max 7 personer plus ledare i varje grupp och anpassar oss efter rådande restriktioner.

Kl. 10 – Bauerpicknick MTB Basic
Kl. 13 – Bauerpicknick MTB Medium
Kl. 16 – Bauerpicknick MTB Stravajakt

Pris: 495 kr

I priset ingår: 

  • Guidad MTB-tur av Elna Dahlstrand på cirka 2 h inkl. fika
  • Picknick med matig wrap med småländsk isterbandsröra, lokal äppeldryck & kaffe
  • Tillgång till cykeltvätt och förråd
  • Bastu vid sjökanten

Vill du dessutom stanna över natt så kostar det dagen till ära bara 590 kr/del i våra finaste De lux dubbelrum.

Anmälan

För att anmäla dig skicka oss ett mail på info@bauergarden.se eller ring 036-540 06. Tänk på att ange vilken fartgrupp du vill köra i och om du önskar eventuell specialkost.