Gruppbokningar

Läge att dra ihop ett gäng vänner och cykla några dagar, eller ta med klubbkompisarna på träningsläger? Hos oss kan ni köra ert eget race eller ta hjälp av oss för att sy ihop det. Så länge ni kommer in med trötta ben och lyriska av naturupplevelsen så är vi nöjda!


Boende

Vi har totalt 27 rum och 50 sängplatser och kan erbjuda boende av olika slag. Alltifrån våra riktigt schyssta DeLux-rum inne i huvudbyggnaden, till hotellrum i något enklare utförande i våra storstugor till en egen sexbäddsstuga med pentry. Överallt gäller dock inga cyklar på rummen, de hängs upp och låses fast i cykelcontainern.


Utomhusgym & löparspår

Vila från cykling eller köra dubbelt? Vårt utomhusgym med åtta stationer är till för att användas! Vi har även uppmärkta löparspår på 4,5 samt 2 km och precis runt husknuten går Bauerleden förbi.


After Bike

Rulla in, clicka ur och slå dig ned på uteserveringen med en kall. Kan livet bli bättre? Vi fixar gärna lite enklare tilltugg så att ni klarar er till middagen.


Bad & bastu

Mjuka upp stumma ben och trötta ryggar i värme av en bastu! Bastun ligger nere vid sjön och omklädningsrum och wc finns precis bredvid. Ni kan även hyra sjöstugan, ett rum med pentry perfekt att hänga i mellan bastu och dopp. Läs mer om Sjöstugan


Mat för starka ben

Vi vet att både för och efter ett hårt träningspass gäller det att fylla på med energi. Vår frukostbuffé med både varmt och kallt är den perfekta uppladdningen, våra lunchportioner väl tilltagna och på kvällen serverar vi vår à la carte meny. Är ni fler än 20 personer har ni möjlighet att önska er en egen meny. Till Mat & dryck


Teknikträning, guide eller yoga?

Vill ni slipa på er stigcykling, tighta till klungan eller bara slippa ta ut rutten själv och ta rygg på någon annan? Eller kanske öka rörligheten genom yoga, få tips kring kost eller lyssna på ett inspirerande föredrag? Våra samarbetspartner är alla experter inom just sitt område och hjälper gärna till.

Elna Dahlstrand

MTB-cyklist, guide och bloggare

Fredrik Ljunggren

Triathlet, PT konditionsidrott och föreläsare

Annika Lindström

Yoga, kost och hälsa

Tobias Sandberg

Personlig utveckling och ledarskap

Boka gruppbokning

För att boka kontakta oss på 036-540 06 eller info@bauergarden.se

Boka bord och rum på 036-540 06 eller info@bauergarden.se. Våra ställplatser är inte bokningsbara.