Njut av Bauerskogen och en utmanande traillöpning tillsammans med Baueractivities, välj mellan två distanser

”2 toppar” – 14 km

Vill du ha en utmaning men uppleva så mycket som möjligt, då är ”2 toppar” din distans?

Här tar du dig från Bauergården till skogen på en flack asfaltsväg, väl framme vid skogen börjar stigningen på en fin skogsväg, allteftersom du klättrar blir det mer tekniskt och till slut springer du i skogen.
Uppe på toppen har du en fantastisk utsikt över Södra Bunn och du ser även över till den andra höjd du ska bestiga. Här hittar ni även vår första energistation.

Andra delen av bana går ner i Bunndalen där stigningen mot nästa topp börjar och här hittar vi en gammal körväg som slingrar sig upp. Väl uppe ser du stora delen av Bunn och vägen ner slingrar sig längs John Bauerleden.

”1 topp” – 8 km

Upplev första delen av ”2 toppar”. Det är också den finaste delen om vi får säga det själva. Här springer du i storskogen, över mossbeklädda stenar och på fina skogsvägar.

Stanna till på toppen och njut av utsikten och fyll på med energi och som avslutning får du en rullande nedförsbacke där du kan ta ut steget rejält.

Det som ingår:

  • Racebriefing av Fredrik Ljunggren
  • Fantastisk naturupplevelse
  • Energistationer på topparna
  • Lunchbuffé från 12.00
  • Möjlighet att duscha och byta om i Bauergårdens Servicebyggnad

Begränsat antal platser. 


När: 5 november

Tid: Start med uppsamling vid Bauergården klockan 10.00

Pris: 2 Toppar 595 sek/p | 1 topp 495 sek/p

Välkommen med din anmälan på baueractivities hemsida

Vid frågor kontakta Baueractivites på 0760-22 33 90  eller info@baueractivities.se | gällande boende kontakta hotellet på 036-54006 eller info@bauergarden.se

Välkomna till Bauerskogen!