Det tyska varumärket TopPlatz för ställplatser med hög kvalitet har efter inspektion av BauerGårdens ställplats beslutat acceptera den som TopPlatz från och med 2016. Bedömningen sker utifrån en viktad poängskala där hänsyn tas till bl a läge, servicenivå, begivenheter och miljö. Poängskalan och dess rubriker ger också goda möjligheter till utveckling av ställplatsen.

– Det är mycket glädjande att BauerGården blir en TopPlatz och dessutom den första i Sverige, säger ägaren och VD Anders Lindahl. Vi har satsat rejält på att skapa en ställplats med många mervärden. Nomineringen till Årets Ställplats 2015 och den hedrande tredjeplatsen i omröstningen samt utnämningen till TopPlatz bekräftar att satsningen är rätt. Nu arbetar vi vidare bl a genom att utöka antalet duschar och toaletter. Färskt frukostbröd kommer att kunna beställas i restaurangen och elstolparnas kapacitet höjs till 10A.

Ytterligare information kan lämnas av:
Anders Lindahl, VD, tel 070-513 22 24
Anders Waldman, rådgivare, tel 070-347 41 42

Allmänt

TopPlatz är ett tyskt varumärke för ställplatser med hög kvalitet. I katalogen från 2015 fanns 91 TopPlatz-ställplatser i fem länder: Tyskland, Holland, Belgien, Italien och Danmark. Årets katalog, som ges ut i 165.000 exemplar distribueras i mitten av januari månad.

Web: www.top-platz.de

Logo_NEU_RZ