Njut av hösten på vattnet, i skogen eller på vägarna. Förboka en picknickkorg att ta med ut eller njut av god mat i restaurangen eller på uteservering – eller ta med hem!


Paddla kanot

Kryssa genom Bunns öar och genom kanalen som binder samman sjöarna Bunn, Ören och Kvarnsjöarn. Kanoterna bokar du i receptionen eller innan din ankomst på 036-540 06.

Pris: 300:- per kanot och dag (flytväst ingår så klart!). Vill du stanna över natt så boka gärna vårt kanot och vandringspaket här. 


Mysteriet vid BauerGården

Vissa menar att skogen här är magisk och att den som tålmodigt lyssnar kan ha turen att få höra den magiska trollflöjt som ljuder över Bunnsjöns vattenyta. Men vem är det som spelar? Någon verkar ha lämnat ledtrådar ute i den täta skogen. Vågar du ge dig ut i den trolska naturen och lösa mysteriet? Mysteriet hämtar du ut i receptionen tar sedan ca 1 h att lösa.

Pris: 150 kr/person


Vandra John Bauerledern och övernatta hos oss

John Bauerleden sträcker sig mellan Huskvarna och Gränna och bjuder på en vacker vandring i den skog där konstnären hämtade sin inspiration. Varför inte slå läger ett av våra de lux rum, samla kraft och ta den sista etappen genom Röttle by och upp till Grännaberget dagen efter. Vill du stanna över natt så boka gärna vårt kanot och vandringspaket här. 

Hos oss på hotellet finns kartor och mer information. Kartor och sevärdheter utmed leden går även att ladda ned från Jönköping kommuns hemsida


Cykla i Sveriges Toscana

Det finns en an anledning till att området här kallas Sveriges Toscana – naturen inbjuder verkligen till cykling på såväl mountainbike, gravel som landsvägscykel.

Vi har cykeltvätt, mekrum och cykkelförråd ifall du vill stanna övernatt, boka gärna vårt cykelpaket här.  Du hittar förslag på leder hos vår  samarbetspartner Cyklings Jönköpings hemsida.


Mat och dryck

Vi har öppet torsdag-söndag som vanligt,  välkommen att äta din måltid här eller ta med hem! Förboka gärna på 036-540 06 så att vi har maten redo när ni kommer eller kan duka upp för att undvika trängsel.

À la carte

Njut av en god burgare i vår vackra restaurang eller en välkomponerad trerätters måltid på kvällen.

Till Bauergårdens À la carte

God mat för avhämtning

Njut av utvalda klassiker hemma eller i husbilen.

Till avhämtningsmenyn!

Picknickkorg

Korgen innehåller wraps, dryck, kaffe och liten kaka.  Pris: 200 kr/person