Med cykel på BauerGården

Vi vill att både du och din cykel ska ha det bra när ni är här oss. Vare sig du aldrig tagit några tramptag i hela ditt liv eller en rutinerad långloppsåkare ska du hitta vad som behövs för att nöjt komma tillbaka efter en skön runda.


After bike bricka

Inget pass utan after bike! En delikatessbricka med tre sorters lokala ostar, söta marmelader, charkuterier och kallskuret att avnjuta i baren eller på uteserveringen  200 kr/person


Cykelvård och förvaring

Vi har cykeltvätt, cykelförråd med lås och ett rum med mekställ. Vi har även det allra nödvändigaste till försäljning ifall något glömts hemma (slang, bars, hjälm etc.)


Cykeluthyrning

Tillsammans med vår samarbetspartners Sportson i Jönköping kan du hyra cykel  och få den levererad hit innan ankomst. Pris varierar beroende på vilken typ av cykel. Boka minst 3 dagar innan ankomst på 036 -540 06 eller på info@bauergarden.se. Vi behöver veta vilken typ av cykel du vill hyra (mtb/gravel/landsväg), ålder (barn/junior/dam/herr), längd, vilken typ av pedal (om du har egna cykelskor) och om du också vill hyra cykelhjälm.


Omklädningsrum och dusch

Vill du bara komma hit över dagen och cykla men skölja av dammet innan du sätter dig i bilen hem så finns dusch och wc i vårt servicehus. Kom in i receptionen och så får du entrékoden av oss.


Minibuss

Vår minibuss rymmer 9 personer med chaufför och har ett cykelställ för tre cyklar. Hyr den eller be oss hämta eller lämna. Förboka innan ankomst på 036-540 06.


Cykelshop

I vår shop har vi det allra nödvändigaste på lager ifall något gått sönder eller glömts hemma. Du kan köpa slang, hjälm, bars etc.


Teknikträning och guide

Vill ni slipa på er stigcykling, tighta till klungan eller bara slippa ta ut rutten själv och ta rygg på någon annan?  Våra samarbetspartner hänger gärna med er ut!

Elna Dahlstrand – cyklist, guide och bloggare

Fredrik Ljunggren – triatlet, PT och föreläsare


Bastu och sjöstuga

Stumma ben och en trött rygg? Bästa återhämtningen är i bastun! Bastun ligger nere vid sjön och omklädningsrum och wc finns precis bredvid. För dig som är hotellgäst ingår så klart bastun. Du kan också hyra sjöstugan, ett rum med pentry perfekt att hänga i mellan bastu och dopp.


Picknickkorg

Vill du ta den där lite lugnare turen, njuta av utsikten och en god fika så ta med vår picknickkorg ut på turen. Korgen innehåller wraps med röra på isterband från Hugos i Örserum eller hummus med blandade grönsaker, äppelmust från Rudenstams, kaffe och kaka.


Utomhusgym och löparspår

Vila från cykling eller köra dubbelt? Vårt utomhusgym med åtta stationer är till för att användas! Vi har även utmärkta löparspår på 4,5 samt 2 km.


Mat och boende

Vi kan erbjuda boende av olika slag, alltifrån komfortabelt hotellboende inne på hotellet, till enklare dubbelrum i annexen och  huvudbyggnaden till egen stuga. Gemensamt för alla rum är att där vilar, din cykel får ta igen sig i cykelförrådet.  I restaurangen serverar vi frukost, lunch, fika och á la carte. 

Och så det här med cykelskor…

Vi blir jätteglada om du tar av cykelskorna innan du går in i restaurangen. Repor i vårt fina trägolv är lite som repor i din ram. Ja, du förstår – så tack!

Boka bord och rum på 036-540 06 eller info@bauergarden.se. Våra ställplatser är inte bokningsbara - först till plats gäller!