Söker du en rofylld miljö, hög standard och god mat?

BauerGårdens fina konferensanläggning erbjuder en stillsam avskild och rofylld miljö. Anläggningen är nyrenoverad och erbjuder hög standard och lyxig känsla.

I huvudbyggnaden på BauerGården har vi en stor öppen lokal, med härliga glasytor och vacker panoramautsikt. Här kan vi ordna olika typer av konferenser för upp till 50 deltagare.

Vi har också två mindre konferenslokaler för upp till 30 respektive 15 deltagare. Båda har självklart modern konferensutrustning. I den stora lokalen finns en professionell ljudanläggning och även hörslinga. WiFi finns i samtliga rum och lokaler.

Vi erbjuder 27 rum och totalt 50 sängplatser och vårt kök erbjuder högklassig mat med inspiration från naturen och lokala råvaror till viss del. Bastu vid vattnet erbjuds kostnadsfritt samt ett utegym, som en perfekt aktivitet för konferensen.


BAUERPAKETET – EN UPPLEVELSE UTÖVER DET VANLIGA

Under våren 2019 lanserar vi vårt upplevelsepaket ”Bauerpaketet konferens ” som innefattar en spännande upplevelse meny med influenser från John Bauers skogar – en matupplevelse! På vår och sommar kan ni även boka en trolsk båttur som tar er runt i John Bauerska miljöer med mossbeklädda stenar, vattendrag och trolsk skog. På höst och vinter kan ni utmana er med vårt Bauermysterium – en skön vandring och ett sökande efter ledtrådar som skall leda dig till svaret på mysteriets gåta.


Under Januari och Februari har vi kampanjpriser på våra konferenser, boka idag! 

Välkommen att kontakta oss på konferens@bauergarden.se eller på 036-540 06 för offert.