Kom till en inspirerande hälsodag på rofyllda och vackra BauerGården!

Unna dig en dag för återhämtning, fylla på med energi och lärdom om hur du tränar dina tankar och hittar ett mindset i rätt riktning för dig!

Vi kombinerar yoga med hälsosam mat, föreläsning och workshop. Yogainstruktör och föreläsare är vår egen hälsoprofil Annika Lindström.


 Innehåll:

– Yoga: En uppmjukande yoga där alla kan vara med, både nybörjaren och den vana utövaren. Fokus kommer ligga på andning, öppna upp bröstkorg och lösgöra spänningar kring axlar och nacke.

– Mindfulness. I vår aktiva vardag behöver vi stanna upp för att låta vår hjärna vila och få återhämtning. Vi tittar på vad mindfulness är, hur du använder det smidigt i din vardag och gör  övningar som du sen kan göra i din vardag. Mindfulness är idag en forskningsbaserad teknik.

– Tankens kraft: Våra tankar påverkar oss mer än vad vi tror. Du kan fylla dig med mer energi genom att träna dina tankar i en positiv riktning.

– Hälsosam mat: En energigivande grön smoothie efter yogan, hälsosam lunchbuffé och fika utan socker på em. Vi pratar en stund innan lunch hur maten påverkar våra kroppar. Maten är fri från: gluten, mjölk, soya och vitt socker.

Övriga ev. allergier meddelas vid bokningen.

För extra guldkant kan du njuta av en kväll med middag och övernattning! Börja söndagsmorgonen med en härlig yoga och frukostbuffé för att runda av veckan på bästa sätt.

När: 9-10 November

Var: BauerGården, 3 mil norr om Jönköping.


Paket 1: 9 november start kl 9.00

Yoga, smoothie, föreläsning, workshop, lunchbuffé och fika, avslut 17.00 ca

Pris: 1 195:-

Gå med en vän och spara 400:- tillsammans! Pris: 995:-/person!

Paket 2: 9 -10 november start 9.00

Yoga, smoothie, föreläsning, workshop, lunchbuffé,  fika, middag, övernattning, morgonyoga och frukostbuffé, avslut kl 11.00 ca

Pris: 1 895:-

Gå med en vän och spara 400:- tillsammans! Pris: 1 695:-/person!

Begränsade platser, boka idag på telefon: 036-540 06 eller mail: info@bauergarden.se