Cykla i Smålands trolska natur

Det finns de som påstår att naturen här är magisk och vi håller med – alla dagar året om! Utmana dig på slingriga vägar och ta höjdmeter efter meter, eller rulla ut på en snäll tur och njut vare sekund. De trolska stråken bjuder på stigar, skogsvägar och asfaltsrundor som passar alla, nybörjare som tävlingsåkare!


Cykelleder för alla cyklar och nivåer

Här, mitt i Smålands Toscana, finns det oändligt med vackra vägar (faktiskt vackrare än i själva Italien, tycker vi!).  Ge dig ut på en kort, lång, flack, kuperad runda – ja du väljer cykel och ambitionsnivå. Fikatur eller tempopass?

Gravel

Landsväg

MTB


Lite praktiskt

Att vara på cykelsemester ska vara enkelt och roligt. Och det är det här hos oss. Här har du tillgång till:

  • Cykeltvätt
  • Cykelförråd med lås
  • Mekrum
  • Cykeluthyrning
  • Guide/instruktör
  • Omklädningsrum med dusch

Du kan också hyra minibuss med cykelställ, basta nere vid sjön eller varva cykling med löpning eller ett pass på utegymmet, och mycket annat.

Läs mer om hur du enkelt kan cykelsemestra hos oss.

 


Gruppbokningar

Läge att dra ihop ett gäng vänner och cykla några dagar, eller ta med klubbkompisarna på träningsläger? Hos oss kan ni köra ert eget race eller ta hjälp av oss och våra cykelguider för att sy ihop det. Så länge ni kommer in med trötta ben och lyriska av naturen är vi nöjda!

Läs mer!

 


Kurser, workshops och after bike

Vi har alltid något kul på gång när det gäller cykling. Det kan vara after bike, kurser eller workshops. Kika i vår kalender (längst ned på första sidan) vad som är på gång just nu – och haka på!

Boka bord och rum på 036-540 06 eller info@bauergarden.se. Våra ställplatser är inte bokningsbara - först till plats gäller!