Välkommen på vinterträningsläger 24-26/1 2020

Ta med dig din vintercykel och följ med på distanspass uppför branta backar, längs med vackra sjöar och genom trolska Bauerskogar. Elna visar dig sitt allra vackraste Småland om vintern och vi får många fina mil i benen.

Efter incheckning på fredag kväll äter och sover vi gott och börjar vår lördag med frukostbuffé och sedan sticker vi ut på distanspass tillsammans. Det blir runt fyra timmar med snabb fikade på på Gårdsrosteriet Vista. När vi tränat klart får vi lunch, tillgång till bastun vid sjön och på kvällen äter vi tvårätters, blir inspirerade och får tid att hänga och snacka cykel innan det är dags att lägga trötta ben under täcket. På söndagen cyklar vi i tre timmar och sedan avslutar vi med gemensam lunch.


Det finns 20 platser och vi kommer att dela in oss i två fartgrupper – medel och snabb, men det är lågintensiv distansträning som gäller och vi håller ihop våra grupper och tar hand om varandra. Vi ska träna tillsammans och vi ska uppleva vackra små vintervägar kring Gränna och Huskvarna och när vi åker hem gör vi det med trötta ben och massor av motivation.

Läs mer om Elnas träningsläger på hennes blogg här


Pris: 2 995:-
Kompisrabatt om ni är två som bokar ihop er i samma dubbelrum: 200:- 
Enkelrumstillägg: 200:-

Boka idag på : anmalan@bauergarden.se