Vad är väl en helg i november om inte en alldeles perfekt helg att cykla gravel tillsammans? Lägret arrangeras i samarbete med vår granne och elitcyklisten Elna Dahlstrand som tillsammans med sina guider tar er med på de vackraste grusvägarna i Östra Vätterbranterna mellan Huskvarna och Gränna. 

Cyklingen kommer ske i två fartgrupper – en för dig som vill utmana dig lite mer och en för dig som vill köra på härligt, klassiskt fart-efter-kamrat-vis. Ni kommer att cykla fyra-fem timmar på lördagen och två på söndagen. Däremellan bjuds det på gofika, god mat och fint sällskap och inspiration.

Du cyklar på en cykelcross, gravelhoj eller en MTB och din cykel ska vara hel och välservad samt utrustad efter väder. Skärmar om det ska bli blött och dubbdäck om vintern verkar komma tidigt. Medtag kläder efter väder och den energi du kan tänkas behöva ha i bakfickan under cykelpassen.

Maten som serveras kommer vara anpassad för återhämtning och uppladdning. På anläggningen finns cykeltvätt, cykelförråd och mekrum. Uppe på kullen finns ett utomhusgym för den som vill köra ett extra pass och nere vid sjön ligger bastun – perfekt att landa in i efter ett långt (och troligen lite kyligt!)  pass ute.

Datum: 6-8 nov

Pris
Välj om du vill checka in redan på fredagen eller om du kommer på lördagen och checkar in efter cyklingen. Vi äter en enklare middag ihop på fredag kväll och njuter av tvårätters på lördagen. Frukost, fika, lunch och middag plus en depå under cykelpassen ingår.
  • Två övernattningar (fredag-söndag) – god mat och cykling: 2945:-
  • En övernattning (lördag-söndag) – god mat och cykling: 1995:-
  • Häng med över lördagen – cykling, lunch och middag: 995:-
  • Häng med över söndagen – cykling och lunch: 595:-

Priserna gäller del i dubbelrum. Enkelrumstillägg tillkommer med 300 kr.

Anmäl dig  på 036-540 06 eller anmalan@bauergarden.se. Anmälan är bindande men om du skulle bli sjuk hittar vi en lösning. Kom ihåg att ange eventuell specialkost!

Läs mer om lägret på cykellycka.se/gravelhelg-pa-bauergarden

 


COVID-19 ANPASSAT LÄGER

Anläggningen är anpassad för verksamhet under Covid-19 och när vi cyklar tänker vi lite extra på att umgås på ett säkert vis. Samtliga deltagare och ledare ska vara helt symptomfria.

Vi på Bauergåden värnar om din och vår hälsa och erbjuder:

  • Enskilda bord i restaurangen
  • Max 50 personer i lokalen
  • Tallriksservering
  • Tillgång till handsprit och handtvätt