Sugen på att dra ihop ett gäng vänner och cykla några dagar, eller ta med klubbkompisarna på träningsläger? Hos oss kan ni köra ert egna race eller ta hjälp av oss för att sy ihop er vistelse. Så länge ni kommer in med trötta ben och lyriska av naturupplevelsen så är vi nöjda!

MTB, gravel och landsväg

Här finns oändligt med slingriga grusvägar som bjuder på bra höjdmeter, många och långa landsvägar som sveper genom vacker natur och vill ni köra lite mer tekniskt går Bauerleden förbi precis runt husknuten och GBOKs leder ligger bara en mil bort.

Fem tips på turer och leder:

Äta och bo

Vi har totalt 27 rum och 50 sängplatser och kan erbjuda boende av olika slag. Alltifrån riktigt schysst hotellboende i designade DeLux-rum till rum med något enklare standard i våra stugor. Jonte, vår duktiga kock, står redo i köket att laga till rejäla måltider för trötta cyklister och i baren finns drycker av olika slag att släcka törsten med.

Hos oss har ni fri tillgång till:

  • Cykeltvätt
  • Cykelförråd med lås
  • Mekrum
  • Bastu vid sjökanten
  • Utegym

Det finns även möjlighet att hyra vår minibuss med cykelställ och det allra nödvändigaste går att köpa ifall något går sönder eller glömts hemma (slang, hjälm, bars etc.).

Teknikträning och guide

Vill ni slipa på er stigcykling, tighta till klungan ett hack eller bara slippa ta ut rutten själv och ta rygg på någon annan? Tillsammans med Elna Dahlstrand på Cykellycka kan vi sy ihop träningen utefter ert behov.

Yoga och kost

Bland cyklister är det vanligt att det är obalans i muskulaturen mellan lår- och sätesmuskulaturerna, en konsekvens av att benen aldrig är helt utsträckta eller böjda och en konstant framåtböjd position. Att öka rörligheten gör att du kan öka din prestation på cykeln. Annika på Nikali är van att instruera yoga för cyklister och anpassar passet efter önskemål, som återhämtning och stretch efter cyklingen eller uppvärmning och förebyggande inför. Annika är även kostrådgivare och ger gärna tips på vad man ska tänka på vad gäller kost och träning.

Covid 19

Under rådande omständigheter gör vi allt för att er vistelse ska bli så trygg och bra som möjligt. För mindre grupper kommer vi om så önskas erbjuda exklusivitet på anläggningen. Ni kommer att kunna få enskilda bord i restaurangen, där alla måltider serveras på tallrik, och få samma pris för enkelrum som för dubbelrum. Har ni andra önskemål  så lyft dem med oss så löser vi det  så gott vi kan.

Redo att köra?

Hör av dig till oss så syr vi ihop några dagar med riktigt fin cykling, schysst boende och god mat. Ring eller maila Sofia på 076-808 24 24 eller sofia@bauergarden.se