Bröllopsmeny

Vi gör allt för att din dag ska bli precis som du drömt om. Nedan följer ett menyförslag, som går att ändra för att passa just er.

Förrätt

En härligt vågad toast Skagen med löjrom från Vänern.Rökt röding med vit sparris och hollandaise. Detta toppas med regnbågsrom och gräslök.

Ugnsbakad svensk kyckling med Copachips och härliga primörer. Serveras med en dragondressing och syltad lök.

Ingefära- och citrusgravad lax med Wakamesallad. Till detta en Wasabicreme och en rostad sesamdressing. Rädisor och vårlök gör tallriken vacker.

En traditionell Oxfilécarpaccio med parmesanchips och rucola. Klassiskt.

Varmrätt

En varsamt halstrad torskfilé med dillkokt potatis och Salsa Romanesco. Fänkål- och citruscrème, rostad Gulbeta och brynt smör.Kalvfilé med tryffelcrème serveras på parmaskinka. Till detta en Parmesanpotatiskaka, kalvsky och grön sparris.

Läckra Lammracks och en medelhavssallad. Med Provencalesås, en Potatismuffin och Getost blir detta fantastiskt.

Svensk Oxfilé med en bourguignon på oxkind. Serveras med Dauphinoisepotatis och en härlig rödvinssås.

Dessert

En Hallonsymfoni bestående av en härlig hallonbavaroise och luftig hallonmousse. Vackert dekorerad med maräng och spröd chokladcrisp.Jordgubbspannacotta, en coulis och en sallad. Tillsammans med en Citronfromage, ciderflädersorbet med hallon blir detta underbart.

En mörk chokladbotten, ovanpå detta lägger vi vaniljglass, chokladsås och krossad maräng med nötter. Uppskattat av alla.

Klassisk Crème brulée med säsongens fruktsallad. Svårslaget.