Bauer Triathlon

Söndagen den 5 juli har vi glädjen att tillsammans med Fredrik Ljunggren arrangera första upplagan av Bauer Tritahlon. Deltagarna kommer att simma, cykla och springa runtom anläggningen och vi ber dig som gäst och Bunnbo att heja på de tävlande genom att visa extra hänsyn under loppets gång. Delar av anläggningen kommer att spärras av inför och under tävlingen.

Parkering

Stora parkeringen kommer att fungera som växelstation för de tävlande och spärras av från kl. 15 på lördagen till och med ca kl. 18 på söndagen. Parkering kan under den här tiden ske på platserna nedanför kapellet eller uppe vid sågen (ca 5 min gångväg) och kommer att vara tydligt skyltade.

Brygga och bastu

Kl. 9 på söndagen går starten av loppet och de tävlande ger sig då ut på den första etappen (simning). Från kl. 8 fram till kl. 11 är vi därför tacksamma om ni låter området vid badplatsen vara deltagarnas. Så fort siste man eller kvinna är uppe ur vattnet är det fritt fram att basta och bada igen. Funktionärer finns på plats och meddelar när.

Vägen mot Fågelkärr och Haurida

Som sista etapp under söndag eftermiddag kommer de tävlande att springa i riktning mot Fågelkärr och Haurida. Vägen kommer att vara öppen men välj om möjligt annan väg eller kör sakta och ta hänsyn till kämpande löparna för att undvika olyckor.

Restaurang och uteservering

Restaurangen är öppen som vanligt men uteserveringen på framsidan kommer under söndagen vara stängd och tältet fungera som matsal åt tävlande och funktionärer fram till ungefär kl. 17. Matsalen inomhus, Bauerrummet och uteserveringen på baksidan är öppna hela dagen.

Kontakt

Vid frågor om tävlingen kontakta Fredrik Ljunggren på 0760-223390 och vid frågor kopplade till Bauergården kontakta oss på 036-540 06 eller info@bauergarden.se

Vi tackar för visad hänsyn och hoppas på en fin och fartfylld dag! 

 


COVID-19 ANPASSNING

Både tävling och anläggning är anpassad för rådande omständigheter. Tänk på att hålla socialt avstånd och vid minsta tecken på sjukdom lämna anläggningen. Följande gäller:

  • Max 50 deltagare i tävlingen
  • Max 50 personer i restaurangen samtidigt

Vi erbjuder:

  • Enskilda bord i restaurangen
  • Tallriksservering
  • Tillgång till handsprit och handtvätt
  • Mat för avhämtning
  • Catering

Boka bord och rum på 036-540 06 eller info@bauergarden.se. Våra ställplatser är inte bokningsbara - först till plats gäller!