Bara ett stenkast från hotellet precis intill strandkanten vid sjö ligger vår sjöstuga med bastu, omklädningsrum med dusch, wc och bokningsbart uppehållsrum. Här finns också en brygga med två stegar och liten sandstrand. Ett perfekt ställe att hänga i under alla årstider!

Bastun

Bastun är gemensam och sätts på med timern inne i damernas omklädningsrum (tar 20-25 min innan den är skönt varm). Bor du på ställplatsen hittar du koden på kvittot från betalningsautomaten och bor du på hotellet får du koden av oss i receptionen, där du som inte bor hos oss också kan köpa en engångskod för 100 kr. Bastun rymmer 6-8 personer och går inte att boka.

Lilla sjöstugan

Lilla sjöstugan är ett uppehållsrum med pentry som rymmer upp till 12 personer och ligger i samma byggnad som bastun. Rummet går att hyra för 500 kr/heldag. Ett perfekt utrymme att hänga i mellan dopp och bastu!

En bastukorg fylld med delikatesser

Vill du njuta av lite godsaker tycker vi du ska beställa vår bastukorg och äta på terassen, bryggan eller Lilla sjöstugan. Korgen innehåller tre sorters ostar, marmelader, kallskuret och annat smått och en lokal äppeldryck eller alkoholfri öl. Pris: 200 kr/person